aysgul17 Merhabalar🌸 2 gün önce kan testinde beta 2760 çıkmıştı aynı gün minik bir kese görünmüştü, bugün meraktan tekrar test verdim 2790 çıkmış yani hiç artmamış gibi bir şey. Bu normal mi sizce? Benzer durum yaşayan var mı😔
aysgul17 aysgul17 kese göründükten sonra beta önemli değil deniyor ama bu kadar takılı kalması normal mi sizce
Pofidik123_ aysgul17 normalde değerin iyi çıkmış yüksek ben ilk kan verdiğimde 223 çıktı 2 günde bir kat kat artmıştı keseyi gördüğümüzde değerim 1500 dü 2gün sonra tekrar kan verdiğimde 3.867 çıkmıştı yani şöyle söyleyim azalması sıkıntı artması gerekiyor normalde
Pofidik123_ aysgul17 kese gözükse bile bebek gözükene kadar beta önemliymiş çünkü boş gebelik olma ihtimali olabiliyormuş o yüzden bebek gözükene kadar betanın 2 günde bir 2katına çıkması gerekiyo
HelloooMomy Pofidik123_ boş gebelikle beta değerinin alakası yok. Boş gebelik geçirdim. Düzenli 157 bine kadar arttı yine de boş gebelik çıktı 🙄 Doktorumda aynı şeyi söyledi. Beta değerinin düzenli ve çok yüksek çıkması boş olmayacağı anlamına gelmiyor. Yoksa bana kalsa ben daha beklerdim.
Pofidik123_ HelloooMomy inşallah boş gebelik yoktur kötü düşünme canım sen iyi düşün iyi şeyler olsun sakın kötü düşünme 🥰