Esba2019 joker35 öncelikle geçmiş olsun canım bende yaşadım sorunların aynısını hastanede yattım 1 gün çıktım ve tam 1 aydır sadece Tuvalete kalkıyorum progestan ve pruloton iğne kullanıyorum çok dikkat etmeniz gerek Allahım korusun tüm yavrularımızı
Umranoguzyazar Bende tam 1ay önce yatış yaptım kesenin dışında 2cm kanamam vardı 2serum yedim iğne yaptılar kan aldılar kanamamı takip ettiler progestan ilacı verdiler ertesi günü çıktm hadtaneden evde yatış verdiler haftaya gel dediler evde 1hafta boyunca yattım hiç kalkmadım tekrar kontrole gittim kanamam yoktu ama kesenin dışındaki kanama hala aynı duruyodu bebeğim iyiydi şükür , 1hafta dha ilaca devam yine yat dedi bi hafta snra yine gel dedi , yine 1hafta yattım snra dktruma gittim kesemdeki kanama yoktu ilacımı hep kullandım ama yattım bide kalkmadım şimdi bi sıkıntımız yok çok şükür 13haftalık olduk ☺️İnşallah sizdede bi sıkıntı çıkmaz
Umranoguzyazar joker35 kıpkırmızı ve et parçası gelmişti iki avucumu doldurucak kadr çok kanamam oldu