Hilaldabaan _almirasmom Bala zencefil mi koyuyorsun kuzum ne kadar neler yaptım ballı zencefilli süt siyah turp bal süzdüm ıhlamur benim geçmedi seninkini deneyeyim birde nasıl yapayım ölçekleri ne
_almirasmom Hilaldabaan hıc bırakma sakın sabah aksam bı tatlı kasıgı bal bı cay kasıgına yakın zencefil karıstır hemen tek seferde yut dene hergun ama bırakma o zamanla cıgerlerı temızlıyor
Tatar59 Hilaldabaan benim o ağrılı sıkıntılı öksürükler bitti inşallah sizin de biter. Canımı yakmiyo artık. Zencefil bal çok içtim. Ama antibiyotik ve alerji ilacı benim işime yaradı sanırım asıl. Aksef 250lik içmiştim 5 gün
Hilaldabaan Tatar59 ay benim öksürük kaldı artık geçsin istiyorum mahvetti beni uyutmuyor kusturuyor çok zor
Tatar59 Hilaldabaan kusunca rahatliyor ama insan. İşte o balgam gitse zaten bitecek de. Hava kullanabilirsin aslında fizyolojik serum ile. Balgama ki geliyor diyorlar ya
Tatar59 Hilaldabaan Ben dee malesef. Gebeliğin ilk günleri ağlaya ağlaya kusuyodum. Ama hastayken daha fena. Hele burnun da tikanirsa nefessiz kaliyosun. Tepindigimi bilirim nefessizlikten.
Hilaldabaan Tatar59 ay bu ben resmen ya ilk üç ay bende böyle kusuyordumsonra hasta oldum bazen tepine tepine çıkarıyordum dün oturdum ağladım hatta dayanamıyorum diye 😔
Tatar59 Hilaldabaan Allah yardımcın olsun canım zor ama geçecek bı gün napalim beklemekten başka çaremiz yok