Pinarim kızlar merhaba 28 haftalık hamileyim dün imom omega3 aldım normalde sabah kahvaltıdan sonra elevit akşam yatmadan önce gyno ferro sanol kullanıyorum sabah eleviti içtim 10 dakika içinde imomu içtim .de eminde olamadım bu sekilde doğru kullanımmı diye diğeride vitamin neticede.sizler nasıl içiyorsunuz bana yardımcı olurmusunuz
Busraatpl Pinarim ben de ımom omega kullanıyorum 22 haftalıgım ama doktor onu kullanırken baska ilaca gerek yok dedi sağlık ocagı decavit falan vermişti ımom kullanıyorum sadece 😒
ZehraS Pinarim canim ben 34 haftaligim doguma kadar kullanicam elevit vitamin D birde kan ilacini .Kan artirici ilaci ac karina sabah elevit ve vitamin D yi de kahvaltidan sonra iki uc dk arayla kullaniyorum .Elevit mide bulantisi yapiyo hep sende de oylemi
Pinarim Busraatpl 12 haftadan beri elevit kullanıyorum son 3 ay omega öneriyor dr. o yuzden başlayım dahada gec oladan dedım ama nasıl içecegimi bilemedim
Haticemus Pinarim aynen ben balık yiyemiyorum doktorum o yüzden bunı yazmıştı decavit daha geniş vitamin açısından
Pinarim ZehraS yok bende miğde bulanısı yapmadı ilk zamanlar kokusu hoş gelmiyordu okadar.kahvaltıdan sonra içiyorum ben omega içmiyorsun ozaman
Glsrndoruk Pinarim eleviti yemek arası iç dedi dr demir hapı yemekten 2 saat sonra, omega da akşam tok karnına. Ben birde magnezyum içiyorum kasılmalar ve kramp için. Dr. doğuma kadar içeceksin bebek için önemli dedi