Hatice_11 Kizlar 3 senedir çocuk istiyoruz olmuyor . Doktor hiç bir problem olmadığını söyledi eşimde ve bende . Bu gün mübarek bir gün lütfen benim için de dua eder misiniz 😢
Ayse_gul46 Hatice_11 Rabbim inşallah en kısa sürede hayırlı evlat nasip etsin sizlere kucağınızı doldursun 🤲🏻🩷 amin
Ummhny Hatice_11 inşallah tez vakitte nasip olur cnm bizimde 1 yılı geçti olmuyor tüp bebek tedavisi düşünmediniz mi
Yes_mom0 Hatice_11 rabbim en kısa sürede nasip etsin ins bu mübarek günün yüzü suyu hürmetine inş cnm benim sende bana duanda yer ver olur mu 🤲❤️
Aysinnn Hatice_11 rabbim en kısa sürede güzel haber almayı nasip etsin isteyen kim varsa yüzünü güldürsun aminn
Hatice_11 Ummhny çatlatma iğnesi denedim kuzum tutmadi sonrasında iki defa düşüğüm oldu . Bu ay da ovulasyon deneyeceğim inşallah tutar
Hatice_11 Aysinnn amin inşallah canım bu gün dua kapıları açık olurmuş belki Rabb’im kabul eder çok teşekkür ederim 🙏
Asdfj Hatice_11 rabbim bu mübarek gecenin yüzü suyu hürmetine tüm hastalara şifa dertlilere deva borçlulara edalar nasip etsin inşallah Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah tek kendim için istemiyorum Allah hepimize nasip etsin kardeşlerim