Nureymn Dün detaylı ultrasonum yapıldı . Herşey temiz çok şükür . Doktor görüntüleri yükleyeceğim dedi ama yüklemedi radyoloji görüntülerine ne zaman yüklenir bilen var mı ?
Azra8Engin Nureymn devlet hastanesi mi? Ben özel muayenehane ye gittim bana evrak olarak verdi. Enabizimda ziyaretim bile görünmüyor
071018 Nureymn nereye yükleniyor öyle birsey mi varmış ilk defa duydum 😲 özel yada devlet fark ediyor mu hepsi yükleniyor mu
NisaSevgili Nureymn detaylı ultrason görüntüleri değil de rapor olarak yazdıkları şey görülür sadece. Görüntüleei CD olarak veriyorlar çünkü
Nureymn Azra8Engin sonuç kağıdı verdiler ama doktor resimleri yükleyeceğim dedi bende radyolojik görüntülere mi dedim evet dedi ama hala yok görüntü 😢
tugcesakzci Azra8Engin evet devlet hastanesinde yaptırdığınız takdirde yükleniyor e nabıza. Bazı özeller de de oluyor ama hepsinde değil üniversite özel hastanesi olarak geçenlerde falan daha çok
tugcesakzci Nureymn bir iki güne yükleniyor kuzum e nabıza radyoloji görüntülerim kısmını sık sık takip et. Tabii öyle çok mükemmel fotoğraflar yüklemiyorlar ama haberin olsun
Azra8Engin Nureymn devletten bilgim yok maalesef 😔 tugcesakzci bende okuyunca şimdi benim e nabizimda niye görünmüyor 3 hafta olucak demiştim 😊 teşekkür ederim