tugcenur 7 haftalık hamileyim 2 gündür çok fena diş ağrısı çekiyorum doğal yollarla ağrımı kesicek ne yapabilirm 😨
Zeliha66 tugcenur canim bana dişcim. Yarım cay bardagı ılık suya 1cay kasıgı tuz 1çay kasıgı karbonat at gargara yap dedi cok faydasını gördüm bi dene. Süreklide fırçala dislerini
Hanne tugcenur Bende de çok oluyordu gebeliğimin ilk haftalarında, karanfil çiğneyebilirsiniz, birde suyu kaynatıp içine biraz karanfil atıp onun suyu ile gargara yapabilirsiniz. Çok faydası oluyor. Doktorunuza danışmadan eczaneden disinol almayın!
Susam1516 Karanfil yağı alıp pamuga dok iyi uyusturutor,ayrıca bol tuzlu gargara da ise yarıyor geçmesse doktora cik canim ben cok cektim dişten cektirdimde kanal tedavisi de yaptılar 6 haftalıktım agirmasi daha kotu 😟
tugcenur Zeliha66 yaptım canım bakalm inşallah geçer teşekkür ederim düzenli olarak fırçalıyorum ilk defa diş ağrısı çekiyorum hamileliğimi buldu 🤕
Yagmur28umeyr Dişinol al eczaneden ben oluyordum cok sukur gecti agrim baska hic birsey iyilestirmiyor cokda uygun 5 tl fiyati
tugcenur Yagmur28umeyr nasıl birşey ki hiç duymadım bebeğime zararı olmaz mı size doktormu tavsiye etmişti
tugcenur Hanne karanfil iyi geliyor ama etksi kısa sürede gidiyor daha etkili birşey arıyorum ağzımı açamıyorum resmen ağrı mahvetti😭
selinderen tugcenur canım ya çok geçmiş olsun.bende çok cektim o ağrıyı suan anlayabiliyorum seni.yapmadığım şey kalmadı gargara yapıyordum sirkeyle ve tuzlu su rahatlatıyordu.doktorum günlük 2 tane parol içmemi söylemişti 7 haftalık gebeyken günde 4 tane falan içiyordum Allah yardımcın olsun
tugcenur selinderen sirkeli suyla nasıl yaptınız benim birde mide bulantım var tuzlu suyla zor yaptım gargarayı hepsi birden geldi resmen
Zynur16 tugcenur ben 34 haftalık hamileyim seni en iyi ben anlarım şuan çıldırcam doktora gittim dişçiye gittim hiçbişey yapamıyolar parol içtim kesmiyor son 1 ayım diye ağrı kesici bile yapmadılar heyecan stres yaparsın Allah muhafaza erken Doğum riski olur dedi
Zeliha66 tugcenur sürekli yap gecmezse doktora git mutlaka ama önce kendi kadın dogumcundan onay alman lazim
Yagmur28umeyr tugcenur fircasi var icinde cok az agriyan yerine sur cnm diline deydirmemeye calis biraz yakabilir cunku aninda kesiyor agrini bende 12 haftaliken almistim son care olarak hic birsey olmadi cok sukur cunku hap gibi yada surup gibi icilen birsey degil zarar vermez bebegine dua edersin bana cok cektim biliyorum cunku dis agrisini Allah yardimcin olsun 🙏🏻
Hanne tugcenur Allah şifa versin kardescim, dişe işlem yapılabiliyor doktorunuz onaylarsa. Doktorunuza bir danışın
CimKefA O kadar zor ki :((((( Benin birde şişti iki yumruk büyüklüğünde, ve en kötüsü hiç birşey yapılamıyor :( sadece parol kullanabilirsin dedi onu da kullanırken içim sızlaya sızlaya kullandm , antibiyotik almak zorunda kaldım o kadar ağar yapınca , benden size tavsiye doğal antibiyotik, bi cezbede bir çay bardağı üzüm sirkesiyle bir diş sarımsağı kaynatın soğuyamam kadar bekleyin sonra Gargara yapın malesef mide bulantısıyla da denk gelince kötü oluyor ama en kötü ihitimalle pamuğa döküp omu dişinizin üstünde tutun Allahm şifanızı versin birde yanağınızın üstünden dişinize sağ işaret parmağınızla dokunup 21 kere besmele çekin şifa olur inşAllah, sabredin eninde sonunda geçecek 3-4 gün sağlam çekip sonra atlatrsınz🌸