Mutlumomm Teslimenursevil Kusura bakmayın bende gebelik testi sandım hiç yapmadığım için bilmiyorum 😊
Teslimenursevil Mutlumomm önemli değil kuzum bende bilmiyorum nasıl oluyor ilk bu ay bakıcam bakalım sonuç ne olucak diye
3438FG Mutlumomm Evet yumurtlama olduğunda ikisinin rengide eşit duruma geliyor. Hatta şuan hafif silik olan daha koyu oluyor ve pik oluyor. Ayrıca bu ovülasyon testi. Siz gebelik testi ile karıştırdınız sanırım 🙂
Mutlumomm 3438FG evet gebelik testi ile karıştırdım canım karıştırma değilde daha doğrusu gebelik testi sandım ovülasyon testi yapmadığım için bilmiyorum ne demk olduğunu 😊😅
Zeyna27 Teslimenursevil yumurtlamana bağlı canım ben 8. Gün başlıyordum ilk ay 11. Günde yumurtlama gördüm gebelik olmadı 2. Ay 14. Günde gördüm olmadı bu ay klomen ile 14. Gün de yumurtlama tam boyuta gelmişti çatlatma iğnesi oldum pazartesi hayırlısı olsun hakkında
Teslimenursevil Zeyna27 geçen ay femara ile 14yada 15. Gün yumurtam kendisi çatlamıştı ama gebelik olmadı bu ayda letu kullanıyorum bugün bitti 15. Gün kontrolüm var
Zeyna27 Teslimenursevil umarım geç kalmazsın biraz geç çağırmış seni benim ilaç bitti 2 gün sonra gittim tam boyut değil 3 gün sonra gittim tam boyuttu
Sehermuglu70 Teslimenursevil suan doğurgan dönemdesiniz pik gününden 1-2 gün önce ve sonra teste silik 2. Çizgi çıkar bu dönemler döllenme için önemlidir ilişkiye girebilirsiniz