Ceydametee MelodyFairy aa ama gününü geçmedimi benim kuzenim 6 aylıkken öğrendi hamile olduğunu hep regl oldu
MelodyFairy umrumdadegil bende bir problem yok canım eşimin değerler düşük doktor aşılama Önerdi eşim onu bile kabul etmedi
umrumdadegil MelodyFairy eşin neden kabul etmiyor bu süreç bu şekilde seni çok yıpratır bir tedavi yöntemi varmış ne güzel aslında kabul etse deneseniz sizin için güzel olur hızlanır süreç
Mzzz MelodyFairy benim eşimin değerleride düşüktü doktor direk tüp bebek önerdi bizde hemen yaptırdık şimdi kucağımda uyuyor beklemek sadece yıpratıyor hem seni hem evliliğini Allah herkese nasip etsin aşılama tüp bebekten daha kolay bir işlem eğer değerler yetiyorsa denemelisiniz
Ayse55_E MelodyFairy ben 5 yıl bekledim 5 yıl sonunda hamile kaldım esim amaliyat oldu amaliyatdan 8 9 ay sonra hamile kadım Allahıma şükür olsun
Ceydametee Bende istiyorum bakalım bekliyorum da içimde bir his sanki olmayacak diyor geçen sene ağustosta düşük yaptım baya zor hamilelik geçirdim aradan baya zamanda geçti ama içimde hiç olmayacakmış gibi bir his var benimde
Ceydametee MelodyFairy Evlendikten bir sene sonra kaldım . Kaldığımda ise eşimin ailesiyle kavgaliydik 10 çocuğunuz da olsa istemiyoruz seni dediler. Hep stres sinir 2 aylıkken düşük yaptım sinirden hep onların vebali hep onların yüzünden
MelodyFairy umrumdadegil ilk bebeğimiz olcak olursa kendiliğinden olmasını istiyor ilaç kullanıyor bende üstüne gitmiyorum daha da kabul etmiyor çünkü 😏
MelodyFairy Ceydametee kıyamam sana ama eşin arkandaysa kimse için üzülme değmez hele karnında çocuk varken asla
Ayse55_E MelodyFairy bence esinizde bi goxuksun esim bende sorun yok diye diye 4 yıl gecti dokta gittik dorun onda cıktı Allahım tez zamanda hayırlı bi evlat nasip etsin inşallah
MelodyFairy Ayse55_E varikosel problem yok sadece sperm değerler düşük inşallah en kısa zamanda olması gereken değerler yerine gelir de hamile kalırım Bunlar hep bahane tabi çocuk nasip işi Rabbim ne zaman nasip ederse artık Ne kadar üzülüp yorulursam da isyan etmiyorum
Ceydametee MelodyFairy eşimle de kavga ediyorduk 1 senedir hamile kalmadın bu zamanımı buldun demişti tabi o zaman kör dü gerçekleri göremiyordu şimdi ailesiyle görüşmüyor inşallah hayatımız düzene girecek