İlk doğumum özelde oldu sezeryan 2. Gebeliğim devlette zorunlı sezeryan oluyor mu yoksa yine normal olarak mi ilerliyorlar bilgisi olan varmı
Devlet Hastanesine Gidenler bakabilir mi
Melekandc sezeryab devam ediyorlar
Gozdecaner gerçekten mi yani direk gün alıp sezeryan oluyorum
Melekandc 5sene önce oldu 1.sezeryanim devlet takipliyim yeniden sezaryen yapicaklar
Melekandc doktorum bana 38haftada alicam dedi kaçıncı haftada alacaksınız dediğimde gün vermedi daha son 1 2 hafta kala verirler
genc2kizannesi aa yeni öğrendim bende sırf normalden kaçmak için özele gidiyorum
Melekandc devlet risk sorumluluk kabul etmiyor sezaryen olduysan normal doğurmak riskli diye sezaryenden devam ediyosun bedavaya😄
genc2kizannesi valla çok sevindim zaten sezeryan istiyordum özele gitmeme gerek kalmadı ilkinde devlet sezeryan yapmıyordu maaş ettiler beni şimdi yapsınlat bari 🤣
Süreleri önemli ama çok fazla zamn geçtiyse normal oluyo zaten sezeryan kaç sene oldu olalı o onemli
Ama sen imza atıp ben zorlanmak istemiyorum yapamam dersen ozn sezeryan olur belki onuda bilmiyom
Alan_Yeliz 3 sene oldu sezeryan olalı
Melekandc ozamn denetmezler zorlamazlar sizi benim 13 sene geçti üstünden ben korkmaliyim😀😀😀
Melekandc direkt sezeryana gün veriliyor