Anacsevgidolumelek Kizlar iki gundur oglene kadar 1.5 litre su icmeme ragmen tuvalete cok gec cikiyorum. Acaba bebisin mi suya ihtiyaci oldugu icin tuvalete cikamiyorum yok o degil yarin doktor kontrolum var idrara sıkışık gitmem lazim simdiden su icmeye baslasam anca idrara sıkışacak gibiyim şu an :/
serapinci Anacsevgidolumelek iki günde 1,5 litre su mu içtiniz eğer doğru anladıysam çok çok az ben günde 3 litre su içiyorum oda süt ayran çay hariç yani. Biraz daha çok için su sağlıktır.
Anacsevgidolumelek serapinci hayir sabahtan oglene kadar 1.5 litre ictim :)) gunde 2 ya da 2.5 litreyi buluyorum canim normalde :)
Anacsevgidolumelek Zeliha66 bilemiyorum ki yaa depolayip sonra mi cikartiyorum acaba normalde hamile kalmadan once saatte bir ya da iki saatte bir giderdim simdi hamileyim daha sık gitmem lazim ama daha da azaldi enteresan
serapinci Anacsevgidolumelek gece su içermediğimiz için vücut suyu topluyordur ondanda olabilir canım
Zeliha66 Anacsevgidolumelek aynen nirmalde bebisin baski yapip sürekli gitmen lazim wcye. Ihmal etme mutlaka git doktora
Selindikci35 Bende de var ayni sorun ama ben su icmiyorum pek bi kac gundur..icemiorum daha dogrusu..en son oglen idrara cikmistim bu saate kdr gelmedi hala..su icmedigim icin mi
Anacsevgidolumelek serapinci valla bilemiyorum ki bir yandan tirsiyorum da valla yarin doktora soracagim bakalim
Selindikci35 Anacsevgidolumelek olabilir cnm..Insan herseye pinpiriklenio:) belirti olsa suc,olmasa suc🤗