Huriye0671 ben kendi doktoruma çok güveniyordum ama hastaneden ayrıldı ve diğer hastaneye daha başlamamıştı. detaylı da fark edildi bebeğimin olması gerekenden aşağıda olduğunu söylediler aynı gün 3 doktor tarafından muayene edildim evde yatış önerildi ve eve yollandım somra ben detaylı sonucunu göstermek için doğum hastanesinde rastgele bi doktora randevu aldım o sağolsun şikayetlerimi güzelce dinledi muayene etti vajinal bakıp rahim ağzı uzunluğuna bakması gerektıgini söyledi ölçümü yapıldı bi de elle muayene edeyim dedi sonra bana doğuma kadar progestan kullanman gerekiyor dinlenmen lazım ve stres yapmadan stresten uzak durmam gerektiğini ben stres yaparsam bebeğinde anne karnında kasılcagınj söyledi dediklerini yaptım inan bebeğim şuan yukarda önceden sadece baş aşagı duran bebek şuan dönüyo yan duruyo karnımda gerçekten stres yapmadan doğru tedaviyle süreç güzel ilerliyo önemli olan senin doktoruna olan güvenin eğer doktorum doğum hastanesinden ayrılmasaydı yine onun dediklerine güvenirdim ben biraz ortada kaldım açıkçası doktor konusunda