YeniGelinMeselesi Şubatta detaylı ultrasonum var doktorum randevu bak şimdiden bulunmuyor dedi dünden beri bakıyorum gerçektende yok dolu gözüküyor perinatoloji bölümüne girince sadece Orkun Çetin e var o da dolu yani ne yapıcam nasıl alıcam
genc2kizannesi YeniGelinMeselesi detaylı ultrasonu sadece perinatoloji bakıyormuş gibi söylüyorlar Orkun bey ile anlasmali falan heralde ama ben Gürhan beye aldım oda yapti detaylı ultrasonumu genelde kadın dogumdaki butun doktorlar yapıyor o hastanedeki, ille Orkun beye alman şart değil canım . mine islimye hanıma da alabilirsin bana da Orkun beye al ille dediler ama bulamadığım için Gürhan beye aldım doktorum neden Orkun beye yaptirmadin diye bisey demedi Şehir hastanesine mi gidiyorsun
Selinoyku YeniGelinMeselesi hastaneyi arayin randevu icin.Orkun bey belirli gunlerde randevusuz da bakiyor ben oyle yapmistim randevu bulamadigim icin.
YeniGelinMeselesi genc2kizannesi ben merkezde oturmuyorum ilçedeyim etrafımda orkun beye yaptıranlar var memnunlar bende ona gidiyim dedim ama bulamadım randevuyu alırken kadın doğum seçeneğine tıklayıp ordaki doktorlardan birine alsam olur o zaman birde ücret ne kadar ödediniz
genc2kizannesi YeniGelinMeselesi 3 ay oncesi 400 küsür falandi şuan fiyat nedir bilmiyorum sekretere sorduğunuzda o söylüyor
tatlibebegim_ YeniGelinMeselesi evet çok memnunum kendi özel muayenehaneside var kontrollere oraya gidiyorum bu arada bende ilçede oturuyorum sen hangi ilçedesin
genc2kizannesi buradaki doktorlarda senin detayını yapabilirler ama hangisi daha iyi diye sorarsan mine hanım derim Gürhan bey beni 3 defa git gel yaptırdı en son bilemedigi icin mine hanımı çağırdı odasına, mine hanım baktı
YeniGelinMeselesi genc2kizannesi Mine hanımda dolu gözüküyor en iyisi ara ara girip bakmak teşekkür ederim birde Akın usta hakkında bilginiz varmı annem gitmişti çok iyiydi ama detaylıda nasıldır bilemiyorum
genc2kizannesi YeniGelinMeselesi Akın beye de iyi diyorlar ben o an hangisi boş ise ona aldım beklemek gibi bi seçeneğim yoktu Gürhan bey denk geldi Akın bey 31.01 boş gözüküyor al bence dolmadan ama sen gittiğin zaman sekreter kısmından yeniden giriş yaptirıyorsun vezneden ödeme yapmak için
YeniGelinMeselesi genc2kizannesi doktorum bana 20-24 hafta arası yaptır dedi ben şuan 15 haftayım yani şubatın 15i ile 25 arası yaptırmam lazım tam zamanı oluyor o tarih arasına da randevu verilmiyor şuan biraz bekliyeyim en iyisi 🤭
genc2kizannesi YeniGelinMeselesi senin zamanın varmış ben o zamana dogurmus olcam🤣 mine hanım en iyisi , ara ara bakıp tarihinde Mine hanıma alabilirsin
YeniGelinMeselesi genc2kizannesi Aynen zamanım var daha doktor erken söyledi randevu bulmak zor oluyor dedi 😂 Rabbim sağlıkla kavuşmayı nasip etsin teşekkür ederim
YeniGelinMeselesi tatlibebegim_ ay yok ya 1500 fazla yani bana göre orkun beye 450 ye yaptırdı arkadaşım geçen ay diğerleride daha uygun geldi yani maddiyat açısından da ben o yüzden üni hastanesine randevu bakıyorum zamanı var daha zaten inşallah hayırlı insanlarla karşılaşırız
glcnbyz Her ayın 20 sinde sistem bir sonraki tarih için randevuyu açıyor saat 10 dan sonra bende şubat ayında detaylı ultrasona gideceğim ocağın 20 ani bekliyorum şubat ayına gitmek için