Havva25- 33 haftalık ikiz gebeyim bugün muayene kontrolüm vardı nstde ağrım çıktı açıklığım var rahim ağzı açıklığı 17 cm olmuş çok korkuyorum şuan yatışım yapıldı ciğer geliştirici iğne serum verdiler nstye bağlıyım sürekli benim gibi aynı durum başına gelen ikiz gebeler var mı
Rbytkn Havva25- rahim ağzıniz açık değil ki daha kısalmış biraz sadece ama daha vaktiniz var gibi Serum lar agrinizi azaltır ve erteler Sağlıkla selametle kavuşun inşaAllah 🤲🏻🌸
yagmurrrra Havva25- bende ikiz gebeyim doktorum 35 i görelim yeter diyor haftanız çok şükür iyi şimdi serumlarla durdururlar sizde bol bol yatarsınız 1,2hafta daha sabretsinler yeter korkmayın☺️ Sağlıkla kucağınıza alın vaktinde inşallahh
Kediannesi1 Havva25- bende sancıyla yatış aldım rahim ağzı uzunluğunu falan sormadım sancım durduruldu ama enfeksiyon sebebiyle suyum geldi doğurdum bebeklerim sağlıklı ve yanımda su an 58 günlükler öncelikle korkmayın sancınız durdulabilir en azından 2 hafta daha yatarak doğum yavaşlatılabilir ciğer geliştirici yetişmiş zaten
Havva25- yagmurrrra benimde doktorum 37 de alıcaktı bugün işte başıma bunlar geldi açıklık olmasa ağrılar durdurulur diyolar ama benim hiç ağrım yok sadece Nstde çıkan ağrılar
Gule1- Ben de sanırım 33tü sancı ve 1 cm açılmam vardı. Kasılma engelleyici ilaç ve 4 doz ciğer geliştirici oldum, yatışım da olmadı evde geçirdim bir hafta kadar sonra normale dönmüştü sanırım. 37+1 de doğum yaptım