Tubii00 Arkadaşlar kızım olacak Allahın izniyle Deniz ismini koymayı düşünüyoruz yanına ikinci isim ne olabilir
Gulsahgunhan Tubii00 merhaba aklınızı karıştırmak istemem ama hem kıza hem erkeğe konulan isimleri tercih etmeyin bnce bizimde kızımız olucak balım bade beste isimlieri arasında kaldık ama balım ismi daha hoş geldi karar sizin tabi :) sağlıkla gelsin
Galya15 Tubii00 denizin yanına ne gider bilmem ama kızımın adı gökçen alya ikinci bir isim ise Tomris parla ♥️ Ülkü sude
betlkygsx_07 Tubii00 Allah izin verirse biz Zeynep Meva koyacağız Zeynep ismini çok temiz ve güzel bulurdum hep zaman . Meva da anlamı güzel . Denizin yanına Arya da olabilir Arya Deniz duymuştum daha önce
e_blue_sky_a Tubii00 ben de yani biz de Deniz ’de karar kıldık. Lakin yanına 2.isim koyar isek Deniz’i değil de diğer ismi kullananlar illa ki olur. Ben Deniz ismi dışlansın istemiyorum. O yüzden tek olacak. Size fikir olsun diye Delfin de çok hoş isim. İpek çok nazik kibar isim. Helin de hoş.
2023kizannesi Gulsahgunhan yabancı adamların kızınıza Balım diye hitabe etmesi sizi rahatsız etmez mi?😐
e_blue_sky_a Gulsahgunhan bence Balım dan vazgecin. Başkaları da Balım diyecek kızınıza. Hep bebek kalmayacak büyüyecek.
Halilesma Tubii00 ay iyikisi de güzel bende beğeniyorum ikisininde ama eşim istememişti Larin daha kibar sanki 🥰
maviipapatya Balım bana da hoş gelmedi. Okul hayatı, iş hayatı, sosyal hayatı. Ben kızıma herkesin bu şekilde hitap etmesini istemezdim. İsim de değil aslında