Babyelmas Haftamdayım özelliklede tavuk yerken midem bulanıyorum ağzıma alır almaz çıkarmak istiyorum kokusu çok fena geliyor canım hiç et tavuk istemiyor sizlerdede oldu mu cinsiyet ile alakası var mı acaba
EceNaz26 Babyelmas tavuk görmek bile istemiyorum kırmızı ette bi problem yok ama tavuk… Annemde bana hamileyken tavuktan tiksinmiş bi alakası var mı bilmiyorum tabi
sevimuslu Babyelmas kırmızı etten tiksinmiştim bende şuan az az yemeye çalışıyorum o da protein için kızım olacak benim de :)
ASE6154 Babyelmas sanırım benim gibi etçil biri için kabus olurdu öyle olsaydı 2. Kızım olacak cinsiyetle alakası yok ☺️
Cemiledag Normalde ben tavuk yemiyorum zaten hamilelikte de asla yemedim ama etmen de tiksinmiştim 3.ayım bitene kadar devam etti daha sonra yemeğe başladım şuan sana uçan kuş kokması çok normal
Cylnglsn @Babyelmas benim 18+1 oldu sanırım sonuna kadar geçmeyecek tavuk olayı ki sevdiğim bi proteindi normalde 🥺 hele kaynarsa falan aman allahıımm 😳😳 cinsiyetle alakası olduğunu sanmıyorum ama kızım olacak benim 😂
maviipapatya Benim de kızım olacak ilk aylarda et, tavuk, yumurta hepsinden tiksinmiştim. Şimdi 22. haftadayız hepsini yiyorum. Cinsiyetle bir ilgisi olduğunu sanmıyorum
Niiisss Ben de tavuktan tiksinmiştim ismini duyunca ya da bir yer de okuyunca bile midemi bulandırmaya yetiyordu 😅 ama şuan biraz biraz yemeye çalışıyorum
Seda_nur4760 Babyelmas bende oldu cnm ne et ne tavuk asla yıyemıyorum 32. Haftadayım hala gecmedı aksine fazlasıyla oldu bebegım kız. Bu arada
Acelyapova Babyelmas bende 10. Haftadayim etten inanilmaz tiksindim asla yiyemiyorum yemeyi cok denedim ama her defasinda cikardim cinsiyet daha belli degil ama cinsiyetle alakali oldugunu dusunmuyorum
hayalim35 Babyelmas bulantının cinsiyetle alakası yok oğlumda oldu kızımda olmadı şimdi yine kıza bnziyor dedi doktor 15.haftaya kadar içim dışıma çıktı
Deletedmom_87 Babyelmas ilk gebeligimde aşırı tiksinmistim Yani göz ucuyla bile görmeye tahammül edemiyordum o derece kızım oldu bu gebelikte daha birşey yok yani normal yiyorum
Cennet-polat Babyelmas et tavuk balık sulu yemekler turşu Allah’ım bu çocukta herşeyden tiksinmeye başladım yiyemiyorum zorlasamda zaten midem bulanıyor bunlari düşününce bile cikarasim geliyor cinsiyetle alakalı degilde hormonlarla alakalı
alparslangur Babyelmas Tavuğun her türlüsünün kokusuna dahi tahammül edemezdim hamileliğim boyunca şuan hasret kalmış gibiyim her gün yesem yiyebilirim🤣 Et zaten sevmem pek şuan da aynıyım. Cinsiyetle de alakası yok bence benim oğlum oldu👶
_momandad Babyelmas İlk üç ay bende öyleydim.Tavuk,et,kıyma,sarımsak,soğan, parfüm vb.her şeyden koku alıyordum ve tiksiniyordum.4.aya girer girmez geçti şu an hepsini yiyebiliyorum☺️
Tubikaxx Tavuk benim vazgeçilmezimdi fakat hamilelikle beraber kokusunu hissetmek veya kendisini görmek bana işkence oluyor 17 . Haftamdayım inşallah doğumdan sonraki döneme kalmaz
panikprenses Babyelmas bende gebeligimin basinda yiyemiyordum midem bulaniyordu yeni yeni yemeye basladim cinsiyeti erkek