11-02- gizem-cbn bende 37 haftalığım cnm nst de sürekli sancılar çıkmıştı dün gittiğimde hiçbir şey çıkmadı anlamadım ama sancılarım yüksekti benim açılma da yoktu doktorum da bekleyelim sancılar sıklaşırsa gel dedi herhalde bir hafta daha dayanırım gibi geliyor
Bitutampapatya 0911 karın cevresını ölçüp çıkarıyorlar değeri.. makıne kalıtesıne göre ve Dr ölçtüğü cızmeye göre değişiyor hanı tekerlek gıbı çızıyor gobegı ordan bakıyor kıloya genıs cızınce bıraz yüksel cıkabılır degerı .. bunu bana Dr söyledi
0911 Bitutampapatya bugün perinatolojiye gittim 33+5gunluk gorunuyo 2300 dedi dün 31 1900 demişti hangisine inancagmi şaşırdım
mombarbie_ gizem-cbn bazı hastaneler yetersiz bazı konularda sizin için en iyi hastane hangisi olacaksa onu tercih edin tek doktor görüşüyle kalmayın derim
Bitutampapatya 0911 hmm bilemeyecegım 0911 belkı ölçüm hatası olabilir ama Peron. Bu ısın ehlı însanlar anlayamadım yanıltmak ıstemem .. önden gıtse bile dıger hafta aynı kalıyor bazende kılosu o şekilde denge sağlanıyor bu kadar kıloyu takma kafana 🪽🪽🫠
Nur5516 gizem-cbn nst kaçıncı haftada başlıyor acaba doktor kendi mi istedi sizin sancılarınız mı vardı İnşallah vaktinde gelir bebeğiniz 🌹
gizem-cbn Nur5516 ben burda sormuştum çoğuna 35. Haftada falan başlamışlar nstye ama bana 33. Haftada yaptılar yalancı sancı da olabilir dedi doktor
Nur_Alp Nur5516 kişiden kişiye değişiyor ağrı sancı olunca erken de alıyorlar normalde 35 ten sonra alıyorlarmış bende 29 da başladı nst ye doktorum
Nur5516 Nur_Alp benimde 33 haftalık sertleşme çok yaşıyorum kasılıyor böyle karnım acaba ister mi diye merak ettim
Nur_Alp Nur5516 yani istemesi lazım ama doktordan doktora da değişiyor inşallah ister belki sancın vardır geçmiş olsun