Nurglsari Kızlar 7+1 hamileyim ve kocamı görmek duymak dahi istemiyorum sizde de böyle mi gerginlikten ölücek gibiyim ..
denizalismom Nurglsari bende olmadı yaa . Ben yanımda uzanırken bile özlüyorum. Daha da düşkün oldum eşime
Aytnnn Nurglsari aynı ben 10 haftalık hamileyim dokunması bile sinir ediyor, uzuluyorum da bazen ama istemeden oluyor
Hulo2105 Nurglsari bende eve gelsin de benle ilgilensin diye can atıyorum🥹 canım aşkitom ya bak yine özledim🥹❤️
Gggg-12 Aynen öyle okuyor canım hiç panik yok 3. Aydan sonra biraz biraz normale rutine dönüyor herşey
zengooo Korkma oluyo sonrq gecoyo sonra bogazlayasin geliyo oyle oyle geciyo.ama bulasma git duani oku hava al kitap oku film izle.
miranrtn bu normalleştirilmeli yaa gerçekten böylebi etkisi vardı canım hiç canını sıkma doğurunca geçiyo :D
Umut5135 Ben eşimle birlikte yatmıorum günde iki kez duş alıor yazık ama yine midem alt üst oluyor 😝😝🤮🤮
Sabrusebat İlk aylarda görmek duymak dahi istemiyordum, her şey sinirime dokunmaya başlamıştı. Şimdi son aylarda ise yanımdan bir an ayrılmasın istiyorum darladikca darliyorum ama elimde değil 😐
maviipapatya Hamileliğimin başından beri hep düşkünüm eşime. Gerçi ben ona her zaman çok düşkündüm. Kocam da kocam 😅
Mekklc Nurglsari ilk zamanlar da ben de yaklaşmak istemiyordum tabiki bunu ona dile getirmedim hep çok sıcak vs diye uzak tutuyordum. Ama normalde temas bağımlısıyım 😅 sonra geçince aynı oldu şimdi niye daha da çok temas bağımlısı oldum 😅
Nunu20 Nurglsari ben o haftalarda cinsel arzum çoalmisti adami yiyodum 🤣bu garibime geldi 21+3 suan arilarim oluyo diye eskisi kadar degilim ama yinede cinsellik oluyo olmazsa olmaz 😁
Rabiul Nurglsari ben yanımda olsun istiyorum ama sigara koktuğu için yanımda oluncada uzaklaşsın istiyorum 😂😂
Zeyyno_ Nurglsari Aramızda bı kaç gün var cnm bende genelde halsizlik bulantı baş dönmesi oluyor bu ara onuda biraz beslenerek dengelemeye çalışıyorum kocamlada aynıyız o da biliyor sonuçta hamilelikten dolayı bazı şeyleri elimizden gelen bişey değil maalesef