Aslihan-ozkan  https://mutluresim.com/images/2024/01/11/nj0VvL.jpg. Kızlar 13. Gün kesin negatif sonuç dimii
Hilal-95 Aslihan-ozkan biraz kendınıze zaman verin çok fazla kafaya taktınız için sitres oluyorsunuz herşeyin zamanı var hayırlısıyla sağlıcakla kavucaksınız bi gün buna inanın 🙏🏻 testden pek bişey anlamadım 😊
Yaprak- Aslihan-ozkan hayır negatif değil pozitif bence 2 gün sonra yine yaptır muhtemelen artacaktır test yaptinmi canım
Aslihan-ozkan ffckizannesi bazı arkadaşlar sınırda dediler oyüzden, ben olmadına ikna oldum aslında ama yinede merak ettim 🍀
ffckizannesi Aslihan-ozkan canım değer 5 ten kük diyor . Yani kaç yazmıyor . Bazı hastahaneler böyle açıklıyor bazıları da net değer söylüyor .
Aslihan-ozkan Yaprak- dün yaptırdım bu değerden bişey anlamadım acil doktoru negatif olduğunu söyledi ama arkadaşlarım 5 sınır dedi bende anlamadım
ffckizannesi Aslihan-ozkan aynen öyle . Ama işte değişebilir de 3 mü 0.1 mi bişe dememiş . Bence başka yerde bidaha kan ver . 2.5 değerle yükselen çok kişi vardı burda