Tatar59 Edus35 ben de herşeyi hazırladım. Tam çantaya koymadım daha ama paketledim hastaneye gidecekleri de. Aklımdan çıksın. Hicbisey kalmadı sanırım geriye
Nursema27 Sweety11 Benim de 2.ci gebeligim bende aynı sizin gibiyim 2 oğlumda böyle birsey yaşamamıştım bu kız hem bebek aşağıda hemde bebek çok sertleşiyor bazen sancı giriyor sizin ilk gebeliginiz de böyle oldu mu 36 da doğum yaptınız bende ona göre hazırlıklı olayım 😑
Nursema27 Sweety11 bende öyle artık bir an önce gününü doldurup doğmasını istiyorum sizde sağlıkla kucağınıza alırsınız insaAllah 🙏🤍
Seymamemektar fayting ilk oğlumda sleepy kullanmıştım çok memnun kalmıştım canım ordan devam ediyorum inşallah bu sıpaya da yarar 😂
Seymamemektar Polatalemdar yok canım ikinci de erkek benim 😂 akıl sağlığım yeterince sınanmamış sanırım Allah ikinciyi de gönderiyor 😂😂😂
Giizem55 Eminemurat Whitelavinia gayet pozitifti benim herşey yolunda gitti belden uyuşturulduktan sonra de içeri giriyor 4 dakika sonra bebek kucakta ☺️ sonra bebeği çıkarıyorlar dışarı dikiş atılıyor o sürede beni uyutmuşlardı kalktığımda herşey bitmişti ilk iki gün ağrı oluyor ama bebek telaşı sevgisi derken nasıl geçiyor insan anlamıyor bile
Kerimedemir fayting 30+2 deyiz bugun kontrolümiz vardı 1500 kilo olmuşuz ablamiz olduğu için biz sadece kiyafet alışverişi yapiyoruz oğlumuz oluyo yeni ciciler aldık haliyle bı kaç zıbın ve çoraptan başka eksiğimiz kalmadi galiba zaten onu yaz Antalya ısınıyor hemn ilk 3 ay için alışveriş yaptım o yüzden sonrası kısa kollu zıbın alt şeklinde devam ederiz
fayting Kerimedemir ay ne güzel kayserideyim burası hemen ısınmıyor hem de akşamları soğuk oluyor yaz olsa bile
Erkeekaannesii Edus35 Havalar soğudu kıyafetlerin kuruması falan da vakit alıyor zaten 1 hafta falan sürmüştü benim bütün kıyafetlerin yıkanıp kuruması ütülemesi
BurcuY92 fayting 29+3, Kızım ramazan ayında doğacak büyük ihtimalle. Heyecanla bekliyorum. Bazen zaman geçmek bilmiyor eşime de bana da. Sen altıncı ayda kaç ay kaldın, bence doğumu savsaklıyorsun diye makara yapıyor benimle :)
aytac7 fayting merhaba bende 29+2 yim ilk kez girdim foruma biraz zor geçiyor bebeğin toplanıp sertleşmeleri fazla kasıklarımda ağrıyor doktor nst de ultrasonda bir sıkıntı görmedi ama yine de insan böyle olunca korkuyor.
fayting aytac7 o arada bende de oluyor doktorum zayıflığıma bağladı çocuğun kafasını bacağını yaslaması da öyle geliyormuş bana