mrsarinan Merhaba, ikiz gebelik için detaylı ultrason yaptırabileceğim, Anadolu yakasında bulunan klinik, hastane farketmez önerisi olan var mı? Fiyat bilgisi de verirseniz -eğer biliyorsanız- daha iyi olur Teşekkürler :)
77Bebek35 mrsarinan hospitaltürk rabıa hanım 1081 tl tek gebelik ıkıze ne kadar derler bılemem ama burda bıle rabıa hanımdan bahseden onca kişi vardı bende burdan tavsıyeyle aldım randevu bu ayın 19 una bakalm gıdıcem.
mrsarinan 77Bebek35 rabia hanım radyoloji doktoru mu, perinatolog mu peki? Cunku ikiz gebeliklere radyoloji doktoru bakmıyor. Riskli gebelik diye geçiyor perinotolog bakması gerek
Yenianne6706 Gokceulcay benim tek gebelik, perinatologdan istedi. Çağlayan adliyesinin orda Türkiye hastanesinde uygun fiyatı ikiz gebeliği bilmiyorum ama. Tek gebelik 2400lerdeydi. Medicalpark 3400
Aslitk34 Benim doktorumda Kadıköy’de Zeki Şahinoğlu na yönlendirdi özel muayene perinatolog fatura istemezseniz nakit 3400 dediler cumartesi gidicem. Daha uygunada vardır kesin. Ben biraz da ayıp olmasın doktoruma diye gidicem övdü falan. Evimede yakın sayılır.