Tugba_turk46 Safiyecicek 4 yaşına girecek bir oğlum var 1 sene önce karar verdik hala nasip olmadı ben hemen olur diye düşünüyordum ama pcosum varmış onunla savaşıyorum 🥺
Dmrhzn Kızımın 2 yaş doğum gününü kutladım 5 gün gecikmen oldu test yaptım çift çizgi sürpriz gebelik oldu şuan 18+1 haftalık bir kızım daha geliyor Haziran’da nasipse
Aybenar @Safiyecicek iki numarayı istedikten 2 ay sonra hamilelik oldu fakat boş gebelikti sonra 3 ay bekledik ara verdik yani tekrar deneyelim dedikten 4-5 ay sonra hamile kalabildim 26. Haftamdayım 34 yaşındayım birde
Beceriklianne Safiyecicek bir sene snra hamile kaldım . Oda kendim kalamadım ovulasyon testi ile takip ettik . Suan 39 haftalık olduk bile
2bebek1 Safiyecicek ilkinde karar verdikten sonra 2 adet döneminden sonra hamile kaldım ikincide karar verip korunmayı bıraktıktan hemen sonra
sukran0046 Safiyecicek 15 ay sonra felan aknetrent tedavisi grdüm 1.çocuktan snra tedavim bittikten bir kaç ay snra niyetlendik fakat belkide 15 ayı geçti şuan hamileyim cildim geri aynı oldu boşuna tedavi grmüş oldum 7 ay ilaç kullanmştm neyse saglık olsun yapacak bisey yok
maman-es İlk bebeğim için 10 sene bekledim, inşallah kardeşi için o kadar beklememiz gerekmez en kısa zamanda olsun istiyorum 🙏