Aslishn Merhaba guzel anneler😍 ben bugun minigimin kesesinu gordumm cok sukur rabbime🙏🏻 doktora sordm kac haftalik diye fakat israrla soylemiyo belli olmaz diyo meraktan ölucem😂 gec dollenme oldu benim sat tarihine gore 5+6 haftalik ama tam kac bilmiyorm size sorum siz karindan ultrosonla keseyi kac haftalikken gordunuz yardim edermisiniz🙏🏻
eypo Aslishn merhaba canım biz keseyi 5 haftalıkken gördük 6 da kalp atışını dinledik genelde 5.haftada gözüküyor kese zaten bence orantılıdır son adet tarihinle
meva_ Aslishn 5+3 de gördum canım bende ama bu haftalar da görünüyor sanırım 5 ila 6 galiba insallah kucağına alırsın yavrusunu 🙏🙂
Aslishn eypo gec dollenme demisti doktor hcg degerlerine gore canimda kestiremiyorm kac haftalik oldugunu. Galiba uyumlu yada bikac gun geridir heralde sagol tesekkur edermm🙏🏻
mrveaksu 6 haftalıkken keseyi gördük kalp atışınıda 8 haftada duyduk 🤗 korkmayın kalbinizi ferah tutun güzel düşünün güzel olsun 🤗
eypo Aslishn evet çok az geri olabilir dediğin gibi çünkü ben ilk 4 haftalıkken gitmiştim kese görünmemişti senin görünmüş o zaman 5 haftalıktır ♥️
Deletedmom34 Aslishn Yüksek ihtimalle öyledir. 6.hafta da kalp atışı duydum ama karından değil alttan karından daha geç olabilir 😇
Aslishn eypo aynen benimde 3 gun once gorunmemisti bugun goruldu 10 gun snra belli olur kac haftalik oldugu dedi ben yine sat tarihine gore baz aliyorm😍😂
Aslishn Deletedmom344 masallah ya ne guzel 😍 o zaman sizin soylediklerinizden yola cikarak benimkide en az 5 haftalik vardir 🙏🏻😍
Anacsevgidolumelek Aslishn 5+3 falan olmasi lazim gordugumuzde yarin da kalp atisina gidecegiz Allahin izniyle :) 7+2 yiz su an :)
Tazeannevebebegi Aslishn bende 5 haftalıkken keseyi gördüm 8 haftalıkkende kalp atışlarını duyduk canım☺️