hyena Kızlar üsttekini dün öğlen yapmıştım Alttakini bugün sabah ilk idrarla yaptım adetime 6 gün kaldı silik var mı
Asiyam__010 hyena adete 6 gun kaala testlerim böyleydi senin kilerinde göremedim ama yinede bekle geç dölenme olabilir 🥹❤️
hyena Duygu9604 kaşık ağrım var ara ara batma gibi sürekli bişeyler yemek istiyorum onun dışında bilmiyorum çünkü hastayım diğer şeyleri belirti yerime koyamıyorum
hyena An53 geç yumurtlama ihtimalim var 5 gün önce filan yumurtlama akıntısı va olmuştu ama eminde olamadım adeti bekliyorum heyecanla
Duygu9604 @hyena ben adetime 4 gün kala test yaptığımda silik çıkmıştı ama yinede erken bence biraz daha bekleyip tekrarla
hyena Duygu9604 ilk oğlumda öyle öğrendim 4 gün kala bende bu ara adetlerim hep uzuyor geç yumurtlama olabilir siye düşünüyorum pazartesi bi daha yapıcam
Duygu9604 @hyena evet pazartesi yaparsan daha sağlıklı sonuç alabilirsin yinede şüphelerin varsa kan tahlili vermen kesin sonuç olur rabbim gönlünüze göre versin inşallah 🙏🏻
hyena Duygu9604 hastalık var diye gitmek istemiyorum daha yeni yeni kurtuluyorum ilaçta içemedim bu süreçte eğer hamile olursam sıkıntı olur diye doğal yollarla geçirmeye çalıştım
hyena Asiyam__010 ilk gebeliğimde bende erken öğrendim ama yumurtlamam çok dengesiz adet günlerim de öyle bu ay 6 gösteriyor takvimim ama daha fazlada olabilir 40 günü bulduğumu biliyorum.