Merhabalar öncelikle kandilinizi kutlarım arkadaşlar. Bebek bezi olarak sleepy aldım ama ıslak mendilde siz hangi markadan aldınız ve ya memnunsunuz? Stok yapacak arkadaşlar için de iyi bir öneri olur marka ve kaçar tane aldınız?
Bebek bezi-ıslak mendil önerisi 🙏🏻
Ben daha kullanmadim ama arastirmalarim sonucu sleepy pembe aldim bide bionatural alicam temiz icerikliymis
edsh Stok yapmayın diyorlar hem benim çevremde hemde buradaki annelerimiz de. Çünkü her bezi her bebek kullanamıyormuş. Alerji yapıyormuş ya da pişik. Burada da okudum bir kadın şey yazmış stok yaptım elimde kaldı bebeğim büyüdü çoğu duruyor kar edeyim derken zarar oldu gibisinden. O yüzden bez olarak stok yapmayı düşünmüyorum ama ıslak mendil bilemem
Sleepy cocugu ensesine kadar kipkirmizi yapti. Hayatimda böyle bir alerji yapan bir bez görmedim sleepy gibi. Ben bebişimde molfix pure and soft bez ve unibaby yenidoğan İslak mendil ile başlayacağım.
edsh prima stokladım ıslak mendil olarak da ebebeğin ıslak pamuk mendili var sadece saf su ve pamuktan oluşuyor ondan aldım
edsh bebeğim 6 günlük. hamileyken stok yapmıştım. Sleepy bionatural serisinin ıslak mendili ve bezini almıştım. Şükür sevdi kızım. Ne pişik yaptı ne sızma. Üstelik günde 5-6 kez 💩 bez değişiyoruz. Memnunuz. 6 günde 1 paket 1 numara bez bitti bile 😃
Blueberry0 ay maşallah 🧿❤️
Bence goon da denenebilir. Bir paket molfix pure and soft bir paket goon premium soft alacagim dogumdan once. Sonra hangisini severse… Insallah goon sever cunku cok ucuza geliyor indirimde ve prima premium care muadili diyo cogu kisi
Ben sleepy natural aldım yeşil olanı çevremdeki herkes memnundu. Islak mendil de doğal içerikli olmasını istediğim için molfix izotonik sulu mendil aldım yorumları çok iyi bakabilirsiniz