Cns62033 Kızlar 5buçuk aylık gebeyim vajinal yanma batma felan vardı sirkeyi sulandırmadan içine sürdüm dünden beri yanıyor sürülür mü bebeğe bi zararı var mı ne yapmalıyım
kubraaa123 Cns62033 neden böyle bişey yaptınız doktora sormadan danışmadan ve sirkeyi seyreltmeden ? Bebeğe bi zararı olacağını sanmam ama bence gidin kontrol ettirin ne olur ne olmaz
Mervikk Cns62033 bebeğe zararı olmaz rahmin kapalı artık bebeğe ulaşmaz ama neden böyle bişey yaptın ki sulandırarak dıştan yıkaman yeterli olurdu içine sürersen tabiki yakar asit yani.
emirtimr1 Cns62033 kız sürülür mü herşeyden önce bir doktora gitseydin ya bebeğe değil de sana zararı olur bence bir doktora görünmelisin acilen
scucer Cns62033 Ben kaşıntı icin distan surmustum sulandirip son care aglayacaktim kasintidan biraz kesmisti 😪 internetten arastirdim organik sirke sulandirilip surulebilir diyordu.ama icine surmemistim kotu olmus icine surmen insallah yara falan yapmqz😪
Pamuk elmaelmaelma Yüzlerce kez söylüyoruz her yerde sirke sürmeyin dut suyu içmeyin diye…Ama bütün enfeksiyon postlarina sirke sür,dut suyu iç yazıyorlar herkes birbirinin hayatıyla oynuyor..
071018 Cns62033 sirke mi ciddimisinjz nerden duyuyorsunuz böyle şeyleri doktora danışın bence mikrop falan kapmış olabilirsiniz
tugcesakzci Cns62033 bunlar enfeksiyon mantar belirtisiyken neden sirke gibi alternatif bir tıp yöntemine başvurup içine sürdünüz. Rahim duvarına vs zarar verecek bir şey yapmış olabilirsiniz bence doktora gidin hemen . Valla doktoelar boşuna okuyo yaşasın alternatif tıp!!!
Pamuk Cns62033 Gebelik kadar özel bir durumun için de antibiyotik ve fitil kullanmak varken neden alternatif tıp kullanıyorsunuz? Yok dut suyu yok sirke doktora gidin böyle durumlar da..
erenilhan Pamuk bana doktor söylemişti sirkeli suyla taharet ol diye. Sonra başka bir doktor da büyük abdest harici hiç taharet almayacaksın sadece peçeteyle kurulayacaksın su vajinal ph ı bozar idrar bozmaz dedi. Kime inanacağımı şaşırdım ikisi de doktor
Esrackc Cns62033 gerçekten inanamıyorum hala bu devirde bu yılda şöyle şeyler gördüğüme… Ya nolur oranıza buranıza bişey sokmayın ya doktor var eczane var hamilesiniz nasıl yapabiliyosunuz ben parol içerken bile 50 kere düşünüyorum