ncbkyaa Kızlar degerım sonuç kısmında 0,89-9,85 yazıyor anlayanlar bı yardımcı olabılır mı düşük mu nasıl hamıle kalınır mı?
emir_01 ncbkyaa deger ektedir kisminda 0.89 cikiosa dusuk ama kaliteli yumurta onemli olan ben cok okudum dusuk.amh ile hamile kalani rabbim en kisa zamanda nasip eder insallah
2melek_anne ncbkyaa benim amh 0.49 du iki evladım var çok şükür dün kızımı aldım kucağıma sakın amh takılma onun gebelikle alakası yok sadece vakit kaybetmeden hamilelik düşün ara verme
ncbkyaa Umudumsun098 aşılamam var bır tane yumurtam büyüyor catlıyır sağda 2 20 cm vardı solda gene aynı 16 17 vardı bırden yumurta rezervi dedıler
ncbkyaa emir_01 ınan kuzu bılemedım ya kaç doktor gıttım yanı sımdıkı gıttıgım vaktın yok acele etmemız lazım dedi değere bakıcak hemen tüp bebek dedi de bakalım
ncbkyaa 2melek_anne rabbım bağışlasın ınsallah canım 2 3 sendır olmuyor gebe kalamıyorum ıste doktor tüp bebek dedi hemen ama
2melek_anne ncbkyaa olsun vakit kaybetmeden yap cnm amh sadece yumurta kalitesini söylüyor başka bir etkisi yok hamilelik için zaten tek başına da amh baz alınmıyor TSH alınıyor o hormon önemli oyuzden vakit kaybetmeden tedavini ol Allah’ım büyük tez zamanda buraya mutlu haberlerle gel 🥰🙏