Tugce-K Merhaba hanımlar, Anadolu yakasında yeni yıldan sonra detaylı ultrason ücreti yaptıran oldu mu? Ücreti nedir?
elmaelmaelma semra34_erkan orada radyolog yapıyormuş, bilginiz olsun. Normalde perinatolog uzmanın yapması gerekiyor.
Laylaaa elmaelmaelma merhabalar eğer takipli doktorunuz perinantoloji doktoru yap derse gerekli oluyor yoksa radyologda yapabilir bende orada yaptırmıştım çok şükür bir sıkıntı olmadı ve çok memnun kalmıştım
mrsarinan Merhaba: ben de arıyorum fakat perinatolog olması gerekiyor. Suana kadar en ucuza bulduğum prof dr murat muhcu idi, tekli gebelik fiyatı sanırım 3500 ya da 3000 civariydi. Çalmak erdem ya da çamlıca erdem hastanesine de sorabilirsiniz daha uygun sanırım. Ben ikiz gebelik için ariyorum fakat hala bulamadım
Tugce-K mrsarinan ne kadar artmış her şeyin fiyatı ya. Doğumlara da %100 zam gelmiş. Şaka gibi. İnşallah daha uygun bir perinatalog buluruz🙏🏻🙏🏻
elmaelmaelma mrsarinan Avrupa yakası için düşünürseniz ben burada önerilen bi perinatoloğa sordum bugün, tekil gebelik için nakit 2500 lira kartla 2750 lira dedi. Tavsiye eden arkadaş da sağlıkçıymış, çok detaylı bakmasından memnun kaldım yazmıştı.
ozlemozlem66 mrsarinan murat muhcu ümraniye eğitim araştırma hastanesinde görev yapiyor aynı zamanda ama detaylı y devlette var mı bilmiyorum
Melek57 Dr Hakan gürbüz bölge hastanesinde bakıyor deneyimli instagrm sayfasından bakablrsnz fiyatı şuan blmiorm ben 1.500 yaptrdm yilbasndan onc
Tugce-K Melek57 hakan hoca delta hospital’a da geliyor. Benim gebelik takibim o hastanede. Ama detaylı ultrason ücretleri delta hospitalda 3150 tl olmuş🤦🏻♀️ daha uygunu var mı diye araştırıyorum ben de. Çünkü doğuma da %100 zam gelmiş. Öncesinde fetal dna’da yaptırdık. Resmen doğurana kadar 50 binlik olucaz
Melek57 Tugce-K Evet normalde o hastanede ama pazartesi carsmba bolgeue geliyor gerçekten fiyatlar aldı başını gtti yani mecbur olmasak ztn yaptirmayz ama siz yine 50 bin bizim birde tüp bebek ilaçlar transfer muayeneler derken mebla yüksek ama hiç önemi yok hasretimiz son bulsun da maddiyat yerine gelir
elmaelmaelma semra34_erkan periantolog riski gebelik uzmanıdır, bebekte bir sorun olduğunda bunu görme ihtimali çok daha yüksek. Normal kadın doğumcular ve radyologlar da ayrıntılı ultrason yapıyor ama çoğu doktor zaten bunu kabul etmiyor, perinatoloğa yaptırın diyor.
Tugce-K Melek57 haklısınız tabi ki maddiyatı bi şekilde hallederiz de keşke daha uygun olsa şartlar, ama ülke malum🤷🏻♀️ bölge hastanesinde ne kadardı hakan hocanın detaylı ücreti?