Regaip gecemiz mübarek olsun öncelikle. Kızlar 3 haftalık ikiz bebeklerim var tek başıma bakıyorum 1 hafta kadardır. Sütüm az geliyor en dolu haliyle iki göğüsten 75-100 cc sağabiliyorum. Manuel pompayla başladım elektrikli aldım sonra. Göğüs ucum yok pek silikon uç kullanıyorum aynı zamanda daha önce kanadı şimdi de acısı devam ediyor kantaron yağı kullanıyorum emzirme sonrası. Sorunum şu vaktim yok ve azıcık olan vaktimde ya yemek yemem lazım ya dinlenmem ya süt sağmam ama anca öğlen saati kahvaltı edebiliyorum bazen su dahi içemiyorum. Emzirme konusunda da biraz dayanabiliyorum önceye göre acısına bu sefer de bebekler 10 dakikada bazen daha erken uyuyakalıyorlar. Süt göğsümde kalıyor ama sütü sağamıyorum vakit bulup da. Bu sefer de dışarı boşa akıyor olan sütüm de. Yani doğru düzgün ne sağabiliyorum ne emzirebiliyorum. Bi bebekle uğraşırken diğerinin bir şeyi çıkıyor ona geçiyorum böyle böyle gün bitiyor. Az da gelse emsinler istiyorum ama kesilecek diye de korkuyorum. Napmalıyım ne önerirsiniz? Uyuyorlar son günlerde hemen uyandırmak da bi mesele. Biri uyanacak ben emzireceğim gazıydı altıydı diğeri uyanıyor ya da saati geliyor. Bu döngüde ben kendime vakit bulamıyorum ki. Dikişlerimde ödem var doktor soğuk uygulama yapmamı önerdi daha hiç yapamadım bile. Akşam eşim işten geliyor o zaman 1 ya da 2 kez sağabiliyorum yine pek faydalı olmuyor o kadar.