Zeynepci012 Kızlar çatlatma iğnesi sonrası beyaz sulu akıntı neden olur peçete beyaz geliyor saydam ama hafif süt beyazı rengide oluyor sulu
bufalo Zeynepci012 çatlatma iğnesinden sonra mı sulu akıntınız olmuşta bende de var şu an ve aşırı kasık ağrısı iğnenin 5.günü pazartesi yaptırmıştım sizin o akıntıdan sonra mı olmuştu
Zeynepci012 orkidemm_ regla 1 gün kala test yaptım silik çizgiyle öğrendim 56 çıkmıştı regl günü 2 gün geçince
bufalo Zeynepci012 iğnenin kaçıncı günü sulu akıntı oldu birde ilişki zamanlarınız gün aşırı mıydı ben 3 gün üst iste yaptım iğnesen sonra 4. gün mola 5. gün ilişki tekrar 4.gün sulu akıntım oldu sizin anlattığınız gibi
Esrayenisen Merhabalar Ben 13 mayıs günü saat 16:00 da çatlatma iğnesi vuruldum doktorum 26 Mayıs günü kan ver demişti ama o günü bekler miyim bilemiyorum en erken ne zaman test verebilirim 10 gün idrar testinde çıkar mı
orkidemm_ Esrayenisen bu kişiden kişiye değişiyor ben iğnenin etkisini çok erken attım mesela 6. Gün de testlerim negatifti sen doktorunu dinle üzülme sonradan 15 günü bekle
Zeynepci012 bufalo evet benim de ilişkim öyle oldu 3 gün üst üste sonra gün aşırı iğnenin 9. Günü sağ kasığıma çok fena ağrı girdi sulu akıntım hep oluştu şuan hala var buda bir belirtidir
bufalo Zeynepci012 belirti için erken olduğunu düşünüyorum benim hala kasıklarım ağrıyor yürürken otururken falan hareket edince yani pazartesi günü iğne olmuştum o günüde sayarsak bugün iğnemin 6. günü oluyor anlamadım bende sizde de ağrılar oldu mu bu kadar uzun iğnenin 3. günü ağrım başladı hala devam ediyor