gamze_gbdk ssahin22 canım sonuclarin yüksek çıkmış prolaktin de yüksek çıkmış çocuk olmaya engel olur doktorun ilaçla düzeltebilir ama ☺️
Kloroform ssahin22 sistemde referans aralıkları sıfır yazdığı için hepsi kırmızı görünüyor. En iyisini dr bilir tabi ama iyi gibi geldi bana. Sadece tsh biraz yüksek, onu 2.5 altı istiyorlar. Benim de sizinki gibiydi ilaçla düştü.
Efnanefnan Hormonların yüksek sanırım ilaç vericek doktor sana düzenlemek için. Süt hormonun prolaktin yüksek buda gebe kalmayı zorlastirir
ssahin22 Efnanefnan Prolaktin ilaç kullanılcak kadar yüksek değil ama daha önce 33 çıkmıştı ilaçsız 16ya düştü çok stres yaptığımda oluyor
gamze_gbdk ssahin22 bende yüksek çıkmıştı ilaç falan kullanmadan kendi düşmüş herşeyin sebebi stres malaesf stres yapılmaması gerekiyor
ssahin22 gamze_gbdk gamze_gbdk evet canım benimde ğrolaktin eskiden yükselmişti cok stresliydim bu ay da regl gecikince cok stres yaptım önceki kendiliğinden düşmüştü
gamze_gbdk ssahin22 doktorun ilaç verirse duzelir zaten canım benim arkadaşımında sonuçları böyleydi doktor yüksek demiş ilaçla düzelmiş ona bakarak yüksek dedim yani
gamze_gbdk ssahin22 Allah’ım başka dert vermesin hastalık vermesin geri kalan düzeltilir zaten canım 🥰
gamze_gbdk ssahin22 bende senin gibiyim olmuyorsa vardır bı bildiği takmıyorum artık belkide bizim de imtihanimiz budur canım 🥰
ssahin22 Yaprak- Yani gebeliğe engel mi? Daha doğrusu ne işe yarıyor tam bilmiyorum 🤦🏻♀️ İlaçla düzelir mi kısa sürede
Yaprak- ssahin22 canım östrojen bizim kadınlık hormonumuz rahmi kalınlaştırma yumurtlama da önemli rolü var ama yukselebilen bi hormon doktorun söyler sana ama işte bazıları ayrıntılı anlatmıyor sen Google bak
ssahin22 Kloroform Kloroform Ben zaten 2015den beri tiroid ilacı kullanıyorum hiç çalışmıyordu şimdi ilaçla çalışıyor tsh ım bi 1.70 lere düşüyor bi böyle çıkıyor