Moonlight7 Kızlar hamilelikte vicks kullanılır mı çok fena hastayım ilaçta kullanamadım ayakların altına sürüp çorap giyince öksürük kesiyor diyorlar kullansam bir zararı olur mu acaba bilgisi olan var mı
Badeveannesi Moonlight7 ben kullandım dediğin gibi çokta rahatlattı dene sende mutlaka inşallah atlatırsın
_busraa_hdgn Moonlight7 bende vicks kullanmıştım doktoruma sorduğumda hiçbir kremi önermediğini söyledi kullanma dedi. Sadece çok ağrın olursa parol içebilirsin demişti
Moonlight7 busraaa10 bende zararı olacağını düşünmüyorum çok fena öksürüğüm var geçirmek için herşeyi yapmaya çalışıyorum 😵💫
Moonlight7 Twochildren sağol canım teşekkür ederim aman herkes dikkat etsin çok pis bir hastalık dolaşıyor her yerde 😢
Moonlight7 _busraa_hdgn sürdüm valla ya ayaklarımın altına araştırdım biraz ilk 3 ay önerilmiyor diyordu
Pelinpelin Ben de çok fenayım kullandım ayaklarımın altına burnumun üstüne birazda bağrıma sürdüm rahatlatıyor gerçekten hepimiz bian önce iyileşelim inşallah 😥
busraozkan33 Moonlight7 15 gündür öksürükten yatıyordum bende kaynar suya ıhlamur zencefil at 15 dakika dinlendir sonra limon sık bı çay kasigi bal kat çok şükür üç gündür öksürüğüm baya azaldı kadın doğum doktorum tavsiye etti bu arada gönül rahatlığıyla kullanabilirsin
Buketedaa Moonlight7 canım ben doktoruma sordum aynı şekilde çok hastayım önermedi kullanma dedi bilgin olsun
Moonlight7 Buketedaa bir iki defa ayaklarımın altına sürdüm ya devam etmedim sonra korktum biraz daha iyiyim ama öksürük asla geçmedi öksürdükçe bebeğime birşey olcak diye korkuyorum fena şekilde öksürüyorum
Esra_4774 Moonlight7 vıcks ne bende durumdayım iyi birseyse kullanayim burun tıkanıklığı cok yaşiyorum heryerim ağrıyor 🤧
Buketedaa Moonlight7 ıhlamur içine kırmızı elma kabuğu koyun balla için o baya rahatlatıyor. Birde strepsils herbal bal limon pastil çok rahatlatıyor. Tabi yinede doktorunuza danışın bu dediklerim için benim doktorum izin verdi.
Hnd_01 Viksde kafur olduğu için ilk üç ay önerilmiyor.dusuk riskini arttiriyormus.ben ikinci trimester de içinde kafur olmayan visks den sadece buharda eritip kullanmıştım.visks pek önerilmiyor aslında.