Hsnsarem-94 Kızlar çok istiyorum oğlum olmasını bu gece birbirimize bol.bol.dua edelim rabbim bu gece tuttuğumuz oruçları kildigimiz namazlarimizi niyetlerimizi kabul etsin inşallah
Busra_27_34_ Hsnsarem-94 hayırlı imanlı sağlıklı tombik erkek bebekler nasip etsin bizlere Allah’ım ❤️🤲
gamze_gbdk Hsnsarem-94 rabbim isteyen herkese nasip etsin dualarınıza da beni de katar mısıniz çok istiyorum bı bebeğim olsun rabbim bana da annelik duygusunu tattirsin 🥺🤲🏻
Sensizolmaz Bende kızlarım var erkek bebek tatmak istiyorum 🥹 bugün mübarek gün Rabbim tüm dualarımizi kabul etsin ins🤲🤲
esss_92 Sensizolmaz bnm de 2 oğlum var kız bebek çok İstiyorum Allah’ın izniyle Rabbim gönlümüze göre nasip eylesin🌸
Hsnsarem-94 Bugün bol bol Yusuf suresi ve Muhammed süresi okuyalım arkadaşlar rabbim nasip eder inşallah
Sensizolmaz Hsnsarem-94 ben o duaları bol bol okuyorum Muhammet süresi Yusuf suresi ins Rabbim kabul eder hayırlı sağlıklı erkek bebek nasip eder
gamze_gbdk Hsnsarem-94 ben bugün yasin okudum Yusuf suresi ve Meryem suresi okudum rabbim kabul etsin inşallah herkesi dualarıma ekledim Allah’ım kabul etsin dualarımı inşallah 🤲🏻
Sensizolmaz gamze_gbdk bugün kuran kerim tesbih çekerim sizede dua ederim Rabbim duanızı kabul etsin inssss🤲🤲
Birsen56 Rabim gönlünüzden geçeni nasip eylesin darda olanın gönlünü ferahlatsın evladı olanı bağışlasın olmayana nasip etsin bu duyguyu benimde sağlıkla bebişlerimi kucağıma almayı nasip eylesin güç kuvet versin hepimize hayırlı evlatlar olsunlar her biri
Yes_mom0 Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın isteyen herkese evlat nasip etsin inşallah bu gecenin suyu hürmetine rabbim herkesin duasını kabul etsin 🤍🤲🤲