Hilalandlevent Pamuk Tek aşerdiğim şey simit oldu onun dışında çok fazla yediğim tek ürün olmadı bol bol mreyve
Nadiaa Günde dört beş tane meyve, 2-3 kase yoğurt, avuç avuç kuruyemiş yiyorum 😂 hangisi daha fazla bilemedim 😂
Nadiaa Ervaa35 çok güzel değil mi ama yaa 🤩 bide tahin bal tereyağı ve susam karışımı deneyin mükemmel oluyor 😋
Bernalts Hanımlar hepinizinkini iştahla ve imrenerek okudum ama ben şeker hastası olduğumdan dilediğim şeyi dilediğim zaman dilediğim kadar hiç yiyemedim. Onun için bazen ağlayarak geçiriyorum günlerimi ama yine de şükür ediyorum kendime göre bir şeyleri bulabildiğim için. Benim yerime de yeyin olur mu..:)
Yasemin1995 Bernalts kırmızı pancar tuket şekeri tansiyonu falan hep dengeliyo hemde biraz tatlimsi geliyo bana belki hosunuza gider . Havuçla pancar rendeleyip yag limon skiyorum bu sekil salatada toprak kokusu olmuyo
Edanur65 scucer bende çikolata istiyorum ama yediğim zaman istifra ediyorum direk 🥺 yemek gelmiyor Artk içimden waffle çekmişti canım bide brownie puding hep bunları yemek istiyordum istifradan önce ama ekşi portakal sabah akşam yesem doymam 🙉
Mer3459 Edanur65 cinsiyeti belli değil di ama kemik yansından 100 de 90 kız dedi bu ayın sonunda gideceğim bakalım beli olur o zamana kadar 💞
071018 ZelihaTkcnn etsiz olduğu sürece sıkıntı yok 😀 bide acı dokunuyorsa acısız yersin ben yedim yani xok hala da yiyorum hemde acılı Bur sorun yaşamadım ama etsiz
ZelihaTkcnn Pamuk Ben en çok muz yiyorum birde tatli tüketiyorum normalde asla tatliyla aram yok ama hergun tatlı yemeden duramiyorum.😋
Edanur65 Mer3459 ayy hayırlısı sağlıkla gelsinler tabi ki ama benim gönlümde kızdan yana 🤭🙉 yediklerimle tahmin etmeye çalışıyorum 😅
Ozlembbbbb Normalde tatlıya bayılırım ama canım hiç tatlı istemiyor. Portakal ve tuz. Bir de ayva, tuz, limon sadece bunlara bayılıyorum. Tatlı aklıma gelince midem bulanıyor
Mer3459 Edanur65 bir kızım bir oğlum var bende cokkkk kız istiyorum sağlıklı olsunlar inşallah tabiki de ❤️😂😂😂