Kubra-00 Bugün bebeğim için aşıya gitmiştim. Bebeğim 4 aylık. Hemşire sanada rahim kanserini önceden teşhis testi yapalım dedi. Bende iyi dedim yaptırdım. Rahmimden sıvı aldı hemşire. 1 sonra sonuç çıkacakmış. Bunu ilkkez duydum. Size yapılan var mı?
Naciyemutlu Kubra-00 ne kadar güzel bir uygulama evet sağlık ocaklarında devlet hastanelerinde ücretsiz rahim ağzı kanseri ve meme kanseri erken teşhis için bu şekilde testler yapılıyor. Ve her kadın 35 den sonra hatta bence 30 dan sonra baktırmalı yaptırmalı.. ben geçen sene yaptırmıştım kendi isteğimle . Erken teşhis hayat kurtarır🌸 ayrıca aşırı kolay bir işlem bi kaç saniyelik 😇
Balbebek012 Kubra-00 çok iyiymiş ya bana hiç böyle bir şey söylemediler 29 yaşındayım sen kaç yaşındasn acaba yaştan dolayı mı sordular
Xxxmelodi666 Kubra-00 ben ilk gebeliğimden önce hastaneye gifip bebek düşünüyorum yapmam gereken test falan var mı demiştm o zmn yapmşlardı
Naciyemutlu momofmychildren sağlığımız için bence bu şekilde düşün kendini rahatlat. Hatta belli bi yaş üstünü arıyorlar her sene düzenli. Malesef bir çok hastalık erken yaşta da artık kendini gösteriyor. Tedirgin olmayın yaptırın içiniz rahat etsin mis gibi 🌸
Xxxmelodi666 Melk_plt00 hemen denemeye başladık doktor sorun yok demişti ama tabi 3 ay sonra gebe kaldım
Melk_plt00 Kubra-00 bende dün yaptım hamile kalmak için gittim yapıldı banada sonuç 1 ay sonra çıkacak dedi ve sıvı alındıktan sonrada ağrım başladı acaba rahmim zararmı gördü düşüncesine kapıldım🤷🏻♀️🥺
Mercimeek Kubra-00 ben evlendim 3 ay sonra yaptırdım şuan yeni doğum yaptım 40ım çıksın tekrar yaptıracağım her yıl dğzenli yapılması gerekiyor kuzum