Dilara_erc1 Kizlar bugün kontrölümüz vardi 33 haftayim kilosu 2500 boyu 45 cm dedi ama iki hafta önce gittigimde kilosu 2100 di iki hafta iicnde cok az kilo almamismi? Bide devlet doktoruna görünmüstüm 31 haftalikken oda 2450 kilo diyodu özeldeki doktorumda simdi 33 haftada 2500 kilo diyo anlamadim kafam karisti iyice ya doktorum gelisimi cok güzel 7 gün önde dedi ama her gittigimde baska bsy diyo önceden 3 hafta önde diyodu bide ciger gelistirici vurmustu bebek kilolu diye niye öyle bsy yapti anlamadim ozaman ay icimm hic rahat degilll
3438FG Dilara_erc1 Her hastanenin ultrason farkı vardır. Tek bir yere göre gitmeniz daha mantıklı. Ama kilolu diye ciğer geliştirici vurma sebebini bilmiyorum. Sizinle aynıyız bende 33 haftalığım ve bugün gideceğim kilosunu öğreneceğim inşallah.
Yasmiyy Dilara_erc1 başka doktora da görün bence canım tek birine bağlı kalma cihazlar da yanıltailiyor
elmaelmaelma Doktordan doktora farkeder ölçümler, o normal. Önden gitme durumu da değişebilir, bazen tam haftasını yakalar bazen önden gider. Sürekli 1 hafta önden gidecek diye bişey yok yani. Doktor gelişimi güzel diyorsa gerisine takılmayın.