Seval0Seval PROGESTERON 7,46 Beta hcg 723,7 Dün gittim sonucum böyleydi cuma kontrole çağrıdı muayene edelim dedi kese gözükür mü
19931994 Seval0Seval hayırlı olsun canım benim erken de olabilir eğer gözükmezse haftaya çarşamba felan git vajinadan gözükür ya da istersen 1 hafta geç git hem kese hem kalp atışını aynı anda gör 🥰 küçük olunca kalp atışıda duyulmuyor çünkü 🤗
Seval0Seval Yeni1gebelikkk cidden mi inşllah cnm 3 düşğgğm var bebeğim sağlıklı olsun başka birşey istemem
Yeni1gebelikkk Seval0Seval evet görürsünüz betaniz 1000 geçmiş olur keseniz görünür ama bebek oluşmuş olur mu belki onun için erken olabilir
Yeni1gebelikkk Seval0Seval yaa kan verdiniz mi betaniz kaç çıktı? Ben 780 iken gittim yeni oluşuyor pek bişey belli olmuyor denildi 3 gün sonra gittim kese netti , beta1000 ila 3000 arasında iken kese görünüyor diye biliyorum ben
Seval0Seval Yeni1gebelikkk 724 dü 2 gün sonra gittim cuma günü rahim kalınlaşmış dedi iyi dedi kan vermedim daha çarşamba gel dedi cuma yada cumartesi gidicem bakalım kalp atışı ne zmn cnm senin
Seval0Seval Yeni1gebelikkk  dün sağlık ocağı kan aldı bende cnm bu yarın gel demişti doktorum
Yeni1gebelikkk Seval0Seval anladım sağlıklı bir şekilde görürsünüz İnşaAllah 💐 ben 7+1 de kalp atışını duydum şuan 7+5 haftalığız
yeniannna34 Seval0Seval benım degerımde 2300 da doktorum alttan görebilmişti karından gözükmemişti bazen olabılıyormuş
Yeni1gebelikkk Seval0Seval karından gözükmez şuan diye düşünüyorum ama alttan muayenede görür bence değerin çok iyi ,her insanın süreci farklıdır benim beta kaçtı hatırlamıyorum ama 5+2 iken görmüştüm