Derinnmom Bsrbrg ben 15. Haftada başlamıştım galiba 34+3 hâla kullanıyorum . Kullanmadığım zaman bacaklarıma kramp girmesiyle uyanıyorum
xhbgns Bsrbrg Ben kullanıyorum ama sadece ağrılarım yoğun olduğunda şu an 33+3 olduk toplasanız 5-10 kere ancak kullanmışımdır. Ağrılarınız yoğunsa kullanın aksatmayın iyi geliyor.
Hazall23 Bsrbrg bana gebeliğimin 8. Haftasında verdi. O zamanlar sinir krizi geçirip kasılmalarım olmuştu. O sebepten verdi ama çok fazla kullanmadım. Büyüdükçe kasılmalar azaldı bende
Naciyemutlu Haftada başladık rahimde kasılma vardı ama bana her anlamda iyi geldi 17. Haftadayız şimdi.ocean marka benim kullandım tüm vitaminler
Nursemom_ Bende bugun saglık ocagına yazdırdım almadım henüz bacagıma kramp girmeye başladı gözümde seyiriyordu ilk defa bu hafta başında oldu kendi dr danışmadan yazdırdım agrım çok oldugu zaman kullanırım diye düşünüyorum kramplar hafiflerse birakırım
Nursemom_ Derinnmom az önce içtim bende hafifletsinde olmadı devam ederim artık kramp girmese agrıya dayanırım ayagım yamuluyor 😄
An53 22 de başladım ama benimki hap şeklinde böyle suya katılıp içilen ilaçları içemiyorum zorlanıyorum
Azra8Engin Bsrbrg 12. Haftada bacak kasılmalarım nedeniyle başladım. 22. Haftadayim rahatladım diye bırakmıştım. 1 haftadır yine başladım bacak kasilmam pazartesi uykuda bi girdi hala acayip gergin bacağım