_Tazeanne Bazı sebeplerden dolayı ağladım sinir patlaması yaşadım ve hala ağlıyorum bebeğim bi kaç saattir hareket etmiyor stres etkiler mi korkuyorum dürttüm sırt üstü uzandım tık yok hareket düzensizliği mi stres mi bilmiyorum bu hayırlı günde bana da dua eder misiniz kaç sene sonra bu çocuğa kavuştum Rabbim kucağıma da almayı nasip etsin
bitanemiz24 _Tazeanne canım aynı şeyleri yaşadım korkma iki gün az hissedince doktora gittim iyiydi aslında hareket ediyor demişti ben hissetmiyordum rahatla başka şeylerle meşgul ol o zaman hissedersin
_Tazeanne bitanemiz24 elimde değil bi türlü rahatlayamıyorım Rabbim bana bağışlasın sakin kalsam hissederim belki ama kalp atışlarım dışardan duyuluyor
bitanemiz24 Canım imkanın varsa doktora yada sağlık ocağına git için rahatlar bu stresle iyice kendini zora sokarsın
_Tazeanne bitanemiz24 Arzuanne Sed22 çok teşekkür ederim vesvese gelip duruyordu rahatladım biraz hareket etti çok şükür ❤️❤️
Arzuanne İstersen bir sağlık ocağına git ama bu haftalarda hareketleri daha oturmamış olabilir uyku düzeni falan
Sed22 Ben de stres yapınca azalma hissediyorum azalma hissettikce daha çok stres yapıyorum o zaman sorduğum da doktorum 30. Haftadan önce hareketleri düzensiz olur sorun yapma dedi ama sizin içinizin rahat etmesi için sağlık ocağına gidip kalp atışlarını dinleyin Allah kucağımıza almayı nasip etsin hepimizin😇
Begovicka Bir kac gun once bu sebepten doktora gittim kosa kosa, icin rahat etsin istiyorsan mutlaka gitmelisin. Onun disinda doktor boyle durumlarda bolca su icmemi ve sol tarafima uzanarak rahatlamami soyledi. Her sey yoluna girecek insallah, endiselenme ❤️
_Tazeanne Begovicka çok şükür hareket etti teşekkür ederim rahatlamak çok önemli herşey kafada bitiyor 💕💕