Sali günü planlı sezeryan olarak doğum yaptım. Sabah erkenden önce hastaneye yatış yapıldı ardından ön hazırlıklar derken zaman geldi beni ameliyathaneye aldılar. Orda ki ekip çok iyiler içten lerdi hep rahatlaci doğumun her aşamasını tek tek anlatarak ilerlediler bi yandan muhabbet ederek zaten spinal iğnesini yaparken hiç acı hissetmiyosun damar yolu daha çok acıtıyor. Ameliyatın 10. Dk si olmadan ay parçamın sesini duydum hemen yan tarafta sildiler ve ağlayan prensesimi Ten temasi icin getirdiler anında sustu harika biseydi. Sonrwsinda dikim aşamasına geçildi ameliyatta cekistirmeleri anliyosun
ama sıfır acı sıfır his. Hersey harikaydı bugün taburcuyuz insallah evimize gecicez artık. Şuan sadece biraz emzirirken göğüs uçlarım aciyor tek negatif durum bu ama kızım için katlanılmayacak bir acı değil. Bu benim . 2. Sezeryanim oğlumda genel olmuştum ve çok şey kaçırmışım onu anladım. Rabbim bu yolda bekleyen herkesin yardımcısı olsun. Rabbim Evlat hasreti çeken bütün bayanlara da en kısa zamanda hayırlısıyla sağlıkla evlat nasip etsin inşallah