mom02636 zynepp 12+5 haftalığız ilk doğumum sezeryan olduğu icin planlı sezeryan olucak ikincide normalde 20 Haziran Doğum tarihi ama geç döllenme olmuş ultrasona göre hesaplicaz dedi doktorumuz bu yüzden 30 Haziran a belirledi Doğum tarihimizi
SeliminRabiasi zynepp benim son adetim 19 Mayıs eminim ama ikili taramadaki ultrasonda 13 Mayıs olarak güncelledi doktor, devamındaki ultrasonlarda da o şekilde çıktı hep 13 Mayıs gelişime göre
Ozlemtanboga Benim son adet tarihim Ağustos’un 12 siydi doktor tam gün olarak hesapladı ikinci kere gittiğimde geç yumurtlama olmuş dedi 10 gün ileri aldı 22 Ağustos dedi en son
Pakizecetiinn Benimde 2 Ağustos son adet tarihim. Doktor 18 Ağustos olarak değiştirdi. Sonradan adet tarihine yetişiyormuş.
Pakizecetiinn Yildizim kaçıncı haftadasınız? Acaba benimde öyle mi olcak doktor daha bi şey demedi 18. Haftadayım
Yildizim Pakizecetiinn Ben 35. Haftadayım son adetim ile ultrason birbirine hiç uymuyordu 3 hafta geriden geliyoruz.
Deletedmom308 Benim özeldeki doktorum sat tarihimi değiştirmişti.geç döllenme olmuştu zaten o yüzden ultrasona göre yazdı tarihi
Bulut74 Adet tarihime göre 16+3 Doğum tarihi 4 haziran. ultrasona göre 17+3 Doğum 28 mayıs 1 hafta önden gidiyoruz. İlk Kızımda 2 hafta önden gidiyordu.
Yildizim zynepp yok hiçbir sıkıntı yaşamadım çünkü o ara kapanmadı biz de ultrasona göre devam ediyoruz. Doğum da ultrasona göre olacak inşallah.
AlininAysesii 2 hafta geç döllenme oldu, 12. haftada hastaneye gittiğimde bebek bi anda 10 gün ileri gitti, birkaç gün önce yine 2 gün ileri gitti, benim bebeğim satı yakaladı sayılır sadece 2 gün fark kaldı arada bakalım kapatacak mı onu da ☺️
tazeanne61 Ben de başından beri ultrasona göre gidiyorum Adet düzensizliği olduğu için belli değil son adet tarihi 😏