HoneyandMom Kızlar selam, hastane çantası için yavaştan bebek kıyafetlerini yıkayıp yerleştirmek istiyorum fakat bir sorum var bebek kıyafetlerini kurutma makinasına atan var mı? Atıyorsanız hangi programı kullanıyorsunuz? İlla tel kurutmalık almalı mıyım?
Annebebek012 HoneyandMom ben pamuklu olduğu için kısalmasından çekiniyorum çünkü benimki bazı şeyleri çekebiliyor petek üstünde tel kurutmalıkta falan kurutmaya çalışacağım
Yodamom HoneyandMom herşeyi atıyorum kurutmaya bir buçuk saatlik en düşük sıcaklıkta ona rağmen kıyafetler bazen çekiyor kaliteden kaliteye değiştikleri için.Bebek kıyafetlerinide attım çeken olmuştur illaki ama öyle bariz bir fark göremedim.
TugbaOmerCucuk HoneyandMom ben bi yazı okudum bebek kıyafetlerinin kurutmada bakteri ürettiği ve atilmamasi gerektiği yazıyordu. Gene makinenin kitapçığına falan bakın isterseniz
Yagizinannesi_ HoneyandMom Ben narin programında kurutuyorum ama ebebek ürünlerinde çekme yaptı ilk yıkadıgımda diğerlerinde sorun yaşamadım altus marka makinem
Bebegim3444 HoneyandMom hassas içerikli de kuruttum. Zaten minicik oldukları icin küçüldüler mi bilmiyorum daha 😊
FatmaSuayip Ben attım ve pamuklu programda çekti maalesef. Hassas programda çekmediğini fark ettim ama iki takım küçüldü artık 🥲
Rabiss34 Ben hepsini kurutmaya attım kot seçeneğinde kuruttum normaldede küçücük zaten eşyaları ama zaten normaldede giyildikçe açılıyor bizim eşyalar bile :)
Baharoloji HoneyandMom atıyorum ben az olursa kısa programa fazlaysa pamuklu programa genelde büyük alıyorım çekiyor çünkü onu hesaba katın bir de dolap kuruluğunu en üste getiriyorum tamamen kurumuş olmalı nemli kalmamalı hiç bebek kıyafetlerinin pamuklu programa atınca çok çekme olmuyor bu arada
HoneyandMom Baharoloji kurutma makinam Arçelik, genelde kendi çamaşırlarımızı pamuklu dolap kuruluğuna atıyorum çekme yok gibi bir şey. Acaba bebek kıyafetlerini de o şekilde atsam mı?
e_blue_sky_a HoneyandMom attım. Mis gibi oldu yumuşacık oldu. Evet 30derecede yıkadım lakin 1200de sıktım. Yüksek devirde sıkınca yıpranıyormuş. Yıpransın zaten minicik giysiler bebeklerimiz büyüyecek kaç ay giyecekler ki… çünkü Yüksek devirde sıkmaz iseniz sulu kalırsa kurutma makinesi çok efor harcar çekme olabilir. Kurutmada pamuklu kullandım
e_blue_sky_a HoneyandMom valla ben gittim bosch mağazası ile konuştum. Çamaşır makinesinde tamam düşükte yıka ama yüksek devirde sıkınca sulu kalmaz; kurutma makinesi de çekme yapmaz kolay kurutur dedi öyle de oldu. %100 pamuklu hicbirseyim çekmedi ama “ütü kurulugunda ” seçtim…. çok güzel oluyor ütü kuruluğu çok hafif nemli 1saat havalansa tamam hatta hemen ütü yaptıklarım bile oldu
Karan_ HoneyandMom ben kurutma makinasının Mix bölümüne atıyorum. Çekme filan hiç bir şey olmadı tam tersi çamaşırların tüm tozlarını topluyor daha sağlıklı 🥰