Mavi95 Kızlar 30haftalık hamileyim ilk kızımın adı Erva gelecek olan kuzunun adında kararsız kaldık sizce hangisi
lidyamom Mavi95 bu benim fikrim ama sare fareyi çağrıştırıyor okulda çocuklar da çok acımasız oluyor bence akça hem öztürkçe 🌸
Balbebek012 Mavi95 sırf uyumlu olacak diye isim seçmeyin akça dan da sare den de daha gğzel kız isimleri var Zeynep Ayşe Defne Derin Selin Ela Ayla Zümre Nur Gül Gülce Gibi….
Mavilikler8 Akça sanki para ismi akçe gibi,Sare daha anlamlı geliyor bence kulağa. Ama insanın ilk aklına geleni koyması en iyisi bence.
Mzyyny ASE6154 yaa çok güzel isimler gerçekten ben Sare ismini çok istemiştim eşimde Elif isteyince Elif Sare koyduk ☺️
lidyamom Mavi95 kesinlikle.. bence akça çok güzel ismi duyunca nasıl biri acaba diye merak uyandıran bir isim bence ama akça içinize sinmedi ise kesinlikle sare değil :)) başka isimler :)))
lidyamom Mavi95 hem pek kimsede olmayan hem öztürkçe hemde özgün bir isim sevindim sizin için sağlıkla gelsin bebeğiniz 🌸🙃
Mavi95 Balbebek012 önerileriniz için teşekkür ederim inanın uyum aramadım isim seçerken içime sinen hangisiyse onu sectim 🥰