ozgekader Zaman nasıl hızlı geçiyo su misali resmen Şuan 99 sonra 89,79 hızlı hızlı geçiyo sağlıkla sağlıklı Alalım kucağımıza güzel meleklerimizi annişler amin 🥹
rabisskocc ozgekader ay az önce bende açtım bundan , son 99 25+6 dan 👋 cinsiyetimiz kız ismimiz Ada😋 şimdiden difrize doğumdan sonrası için yemek koymak istiyorum siz yaptnız mı?
ozgekader rabisskocc evet gördüm anketinizi bende tam size yazıcaktım siz yazmışsınız bizimde cinsiyetimiz kız adımızda Aden su Valla ben kendim bişey yapmadım ama annem sarma falan yapıp koymuş o yüzden yapmadım börek koymuş öyle 😊
ozgekader rabisskocc tabiki yeterli değil sarma börek az ama yine annem yapıyo bişeyler ya Allah razı olsun içli köfte normal köfte falan
Eyvz Son 3 gün. Pazartesi kavuşuyorum inşallah kızıma. Son günler bir şeylerle uğraştığım için çabuk geçiyor. Rabbım herkesin yardımcısı olsun
rumeysattnc ozgekader evet cnkü son 4 haftadan sonra heran doğma ihtimali olduğu için insan daha heyecanlı oluyor zaman geçmiyor ufak bir ağrı olsa geliyor diyorsun bir bakıyorsun geçmiş😂😂