Meraldeger Merhaba aort yetersizliği nedeniyle ve kalp kapakçıkları sebebiyle bebeğimi aldırmak zorundaymışım ilk gebeliğim asla mümkün değil doğum diyorlar ne yapmam gerekiyor çok üzülüyorum
Eddaa57 Meraldeger çok üzüldüm hangi hastaneye gidiyosunuz bende kalp hastasıyım aort yetmezliği ve kapakta sorun var ama hafofti gebelik dolayısıyla orta ileri seviye olmuş dediler ama doğum için bi sakınca yokmuş yani sezeryan falanda mi olmaz dediler
MadameNoire Meraldeger büyük geçmiş olsun başka hastane ve doktor ile görüşün bakalim onlar ne diyecek?
Meraldeger Henüz görüşmedik hala bebeği almaktan başka bir çare yok diyorlar kardiyoloklar görüşüyoruz henüz biri okey dese görüşücem
Eddaa57 Meraldeger ben İstanbul’dayım Siyami Ersek hastanesi takipliyim umarım güzel bi dönüş bi alırsınız Allah yardımcınız olsun
Gggg-12 Gebeliğin ilerleyen safhalarında nefes yetmezliği sağlıklı bireylerde bile oluyor haftalardır cebelleşiyorum çok üzüldüm sizin adınıza Allah inşallah sağlık verir size ❤️
Zeynomsu Bence bir kaç farklı hekimle görüşmek gerek. Zeynep Kamilde riskli gebelik birimi var. Onlar bakar sanırım. Siyamiye de görünün isterseniz. Yani en kötü erken alıp küvezde tamamlatırlar süreci belli bir haftadan sonra. tabi hekiminiz ne derse o