keremtahamom_ Hangi ateş ölçeri tercih ettiniz kanz dijital temassız ateş ölçeri almayı düşünüyorum alan kullanan var mı
e_blue_sky_a keremtahamom_ ben aldım KAnZ… daha bebek gelmedi lakin güzel yanı fena değil. Odayı da ölçüyor. Minik koltuk altı olanlardan da var. Kafi yeterli bence… zaten ateşi olunca beklemeden acile gitmek gerek. Havale çok sıkıntılı Bi şey
keremtahamom_ e_blue_sky_a doktoruma sordum güzel marka alabilirsin dedi ölçümleri tutarlı mı sizce güvenilir mi yani odayı banyo suyunu mama sıcaklığını da ölçüyormuş sanırım kafası karışmıyor mu
e_blue_sky_a keremtahamom_ ne gerek var suyu odayı ölçmeye. Önceden şu mu vardı bu mu vardı kafasında değilim asla elbette ilerleyis yenilik güzel şey de… bebeği ölçelim yeterli. Bana da civildeki kız önerdi. Ben normalde daha pahalı bsy alacak idim o bana kanz önerdi
keremtahamom_ e_blue_sky_a gerekli görmekten ziyade bu kadar şeyi ölçmesi bebeğin ateşini doğru ölçmesini engelliyor mu acaba diye sormuştum
e_blue_sky_a keremtahamom_ valla ben eczacıya sordum. Satmadım hiç ama fena değil bildiğim kadarıyla dedi. Kötü bsy söylemedi kanz hakkında