booksmom Arkadaşlar merhaba doğumdan sonra kaç kilo verildiğini soran arkadaşlar için bildiriyorum 2 ocakta sezaryen oldum. Doğumdan sonra 3. Gün tartışdım 13 kilo gitmişti.
seizetheday booksmom maşallah ilk gebeliğimde bende 13 kilo aldım ve doğumdan sonra bende eski kilomdaydım ikinci de 1 2 haftaya bakalım bunda ne kadar verebilcez
Asyaeylul2816 booksmom bende hamilelikte 7kılo almıştım toplam doğumdmansnra giden falan yoktu aynı kilodaydım yine🥹🥹
booksmom [silindi] ikinci bebeğim. İlkinde de 95 kiloya çıkmıştım 25 kilo almıştım doğumdan sonra 12 kilo gitmişti. Bunda da 90 kilo oldum. 22 kilo aldım. 13 kilo gitti hiç bir şey yapmadım doğumdan çıkıp tartıldım sadece
booksmom Asyaeylul2816 az almışsınız belki ondan. Ama her türlü 3 kilo en az bebekten gitmesi gerekmez mi
Asyaeylul2816 booksmom sezeryan diye heralde bende anlamadım doğumdna snra zaten aşırı bir ödem oluşmuştu
Ay-Bek booksmom Ne güzel çoğu gitmiş. Ben de 54 den 61 kiloya çıkmıştım. Doğum yapalı 6 gün oldu. Tartıldım 57 olmuşum şimdilik