Arkadaşlar merhabalar ben 2 hafta önce kürtaj oldum ama aklıma yatmayan bir sürü şey var ilk önce şöyle başlamak istiyorum adetim 3 gün geciktiketen sonra hemen test yaptım pozitif çıktı inanmadım tekrar tekrar yaptım 4 defa yaptım hepsinde 2 çizgi çıktı ardından kan testi verdim 509 beta hcg çıktı hamile olduğumu öğrendim o zaman ardından bi gece kanamam oldu o zaman da 5 haftalık hamile idim kadın doğum aciline gittik hemen ilk baktılar keseyi göremiyoruz kan tahlili istediler kan verdim 9600 gibi bi sonuç çıktı tekrar muayene edince keseyi gördüm saklanmış dedi sonra eve gidip uyudum ama kanamam durmadı hafta sonu olduğu için doktoruma gidemedim pazartesi hemen doktoruma gittim muayene ettikten sonra tekrar kan testi istedi benden kanım 7000 bine düştü 2 gün sonra tekrar kan ver dedi 8000 bine çıktı muayene ettikten sonra boş gebelik dedi ve kürtaj olman gerek dedi BENİM ANLAMADIM BOŞ GEBELİKTE BETA HCG BÜYÜYOR MU VEYA BEBEĞİM VARMIYDI DÜŞTÜ MÜ HİÇ BİR ŞEY BİLMİYORUM KAFAMDA HEP BU SORULAR