Zeyyno_ Kizlar yrn kandil oruç tutmak istiyorum diğer günde üç ayların başlangıcı bu iki tutsam yine iyi DHA 7haftalik bebeğim ara ara bulantım oluyor ama geceden ilaç içiyorum bulantı için tutsam bişey olur mu acaba
Siyahgul Zeyyno_ bnde tutmak istiyorum ama bilmiyorum dayanır mıyım acıkma oluyor bnde susuyorum bebeği düşünmek zorunda olduğum için tutmıcam senin daha yeni miş bilmiyorum o yüzden
Siyahgul Zeyyno_ bu gece kandil sana hayatını değiştirecek bir dua söylicem Allah’ım İbrahim As gibi ölmeden önce bende sana ruhumu kavuşturmayı diliyorum sana teslim olmak istiyorum sevdiğin dostların gibi dostluğuna kabul eyle amin
CeydaST Zeyyno_ ben olsam tutmazdım ki tutmayacağım. Bir de baştasınız baygınlık VS geçirseniz daha kötü olur
Betul-97 Zeyyno_ Bende istiyorum annem hatta bana attı 20 günlük oruç gün gün sevapları dedim anne tutamam neden dedi. 2 saatte bir acıkıyorum 2 saat bile sürmüyor ve yemediğim de bayılacak gibi oluyorum. Annem diyor Allah yardım eder. Eder tabi de korkuyorumm
scucer Hamilelere oruç farz değil. Icinde beslemen gereken minik bebek var onun iyiligi icin tutmaman daha hayirli
Zeyyno_ scucer Evt bı yandan öyle düşünüyorum bı yandanda bu günlerde tek tutayım diyorum kararsız kaldım
Zeyyno_ CeydaST Yani gün içinde kendimi çok kötü hissetmiyorum ama açken bilemiyorum normalde ayağa kalkarken felan göz kararmalarim baş dönmem oluyor ondan biraz kararsizim
Zeyyno_ Betul-97 Rabbim yardım ediyor tabiki o şüphesiz ama benm göz kararmalarim baş dönmem oluyor gün içinde açken bişey olur mu diye tedirginim
ASE6154 Zeyyno_ ben 18 haftalığım yarın tutacağım aslında tek gün tutulmuyor perşembe cuma cumartesi tutuluyor ama bebeğimi de düşünmem gerek o yüzden kendimi zorlayamam 😊 sahura kadar oturup bişeyler atıştıp bol su içicem inşallah o şekilde dayanırım diye düşünüyorum
Zeyyno_ ASE6154 Evt Üç gün üst üste tutuluyor da biz gebelikten dolayı zorlamayayim diye iki gün tutayım dedim
CeydaST Zeyyno_ hiç riske atma kuzum Rabbim gönlündekini biliyor bol dua et ibadet et oruç şart değil hele ki şu durumda hiç zorlama ❤️
Betul-97 Zeyyno_ Gerçekten öyle gece yatmadan önce yemek yiyim sabah midem bomboş ve tansiyonum düşüyor sanırım ellerim titriyor, kalbim çarpıntı yapıyor, yüzüme ateş basıyor. Hani sadece ben olsam tutarım da bebeği de düşünmem lazım.
Esragok-k1 CeydaST bende kararsız kaldım başım çok ağrıyor 15 haftalığız birde sabhalrı istifra ediyorum ve acıkıyorum işhanımı açık bilemedim ya bozulursa
CeydaST Esragok-k1 bozulur tabi niye zorluyorsunuz ki? Evet güzel bir şey ama içinizde miniş bir can var 😍 kuran okuyun bol bol namaz kılın. Oruç şart değil ki
ASE6154 Zeyyno_ yani senin haftan daha erken zaten bebek henüz senin yediklerinden beslenmiyor daha rahat tutabilirsin ama bulantı ve tansiyon sorunu yaşarsan tutma 2. Günü
Esragok-k1 CeydaST yok namazımı kılcagım 🥰🤲🏻 Ama istifra ediyorum sabahları birde 9+8 de kanama vs geçrdim