Esrtgb bunlar sancı ve erken doğum alametleri. Aynısını yaşıyorum şuan o yüzden açık açık söylüyorum. İhmal ettim oralı olmadım gittim hemen yatış verildi nst de düzenli sancılar çıktı. Doktorum neyseki açılma yok dedi.Ciğer geliştiriciler haplar… 2 gün yattım henüz 32 haftalikti. Taburcu oldum çalışıyorum öğretmenim okula gittim gittiğim gün yine ağrılar başladı tıpkı dediğiniz gibi regl ağrısı bel, karnın tamamı, kaşığa vuran sancilar… Salı günü yine gittim yine sancılar ve doğuma yakın sancılar. 1 gece daha yattım 33 haftaligiz haftaya tekrar 3. Kür ciğer geliştiriciler vurulacak yatış yapilarak. Şuan nidicard içiyorum. Taburcu oldum ama hala ağrım var doktor ağrın olunca bekleme dedi ama şuan gitsem de faydası yok hiç bir şeyim hazır değil o yüzden de geldim eve. Doktorum 34. Haftayı tamamlamanın derdinde. Belki daha geç gelir bilemem ama 35 e hazırlıklı olalım prematüre sınıfına girmez gelişimi guzel dedi ama şu çektiğim ağrılara 2 hafta nasıl dayanırım bilmiyorum. Annem panik bir insan beni daha çok geriyo cagirmadim, kayınvalidem gelmiyor. Arkadaşım geldi güya yatacaktim her şey yapılacakti. Taburcu oldum geldim akşam ne yemek yapalım hangi tencerede yapalım lanet olsun dedim kalktım yemeğimi yaptım yendi içildi sofra bekliyo. Doğumum geldi bir şey hazır değil diye stresteyim afedersiniz eve yardım yerine daha çok sicildi. Gardrop düzenlenmesi gerekiyordu hala yazliklarim var valizlere yerlesecekti ben yapacagim dedi yanina gittim oturdum tarif ederim diye. Askıdan indirip indirip önüme koydu saat 11 den beri iki büklüm yerde çamaşır katladim hala bitmedi. Camlar silinecek, ev silinecek bu ara evle ilgilenemedim ısrarla bebek kıyafetleri yıkamanın derdinde. Ev temizlensin önce yoksa yıkamanin ne anlamı var tozun içine asinca diyorum sen de pek pinpiriklisin takintilisin bla bla bla. Az kaldı gidin evden beni bırakın diyip eve girisip vaktinden daha önce dogurucam. Lanet ettim yapılanlara canım kalmadı artık. Ne çok konuştum ya